Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Kauppakeskus Paletin 10-vuotissynttärit

5.11.2009 Paletin kauppiasyhdistys ry/VK

Kauppakeskus Paletin 10-vuotissyntymäpäiviä juhlittiin koko viime viikko. Juhlat huipentuivat loppuviikolle, jolloin nähtiin ja kuultiin paljon erilaista ohjelmaa.

Pekka Turpeinen ja Esko Pirttilampi viihdyttivät perjantaina soittamalla hanuria ja sahaa. Koulun laulukerho esiintyi opettaja Minna Erkkilän johdolla. Perjantaipäivän kruunasi mahtava ilotulitus, joka oli Palettisportin järjestämä.

Lauantaina juotiin täytekakkukahvit ja seurattiin päivän muuta ohjelmaa. Heikki Luoman Eläköön Kuusniemi -kirjan jatko-osan Kuusniemi taistelee julkistamistilaisuudessa sai ostamaansa kirjaan Heikki Luoman ja Mia Nuutilan nimikirjoitukset. Rolle-Nalle viihdytti konsertillaan lapsia ja vähän isompiakin. Meno oli reipasta ja paljon löytyi rohkeita karaoken laulajia. Ehkäpä uusia tulevaisuuden kykyjäkin oli joukossa. Se oli niin hienoa, että piti kuulla itse.

Sunnuntaipäivä alkoi elinkeinoministeri Mauri Pekkarisen tuomalla valtiovallan tervehdyksellä. Suvi Kantonen luotsasi onnenpyörää ja hyvin se pyörikin. MLL:n maskotit kiertelivät päivän aikana ja pitivät lapsille pieniä leikkituokioita. Ja odotettu esiintyjä Jani Wickholm nousi esiintymislavalle klo 13.00.

Juhlat olivat onnistuneet ja toivottavasti kaikille jäi hyvä mieli.

Kaikkien synttäreillä kävijöiden kesken oli arvonnassa 1000 € Paletin lahjakortti ja muita palkintoja.
Voittajat julkaistaan ja palkitaan Kauppakeskus Paletin aulassa keskiviikkona 11.11.2009 klo 18.00.
Kaikki paikalle katsomaan kuka on onnellinen voittaja.

Kiitos kaikille synttäreiden ohjelmiin ja muihin järjestelyihin osallistuneille!