Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Rotmon Mäkelän sukuyhdistyksen kokous

Rotmon Mäkelän sukuyhdistyksen kokous pidettiin Perhon Humalajoella lauantaina 25.7.2009

Telttakokoukset takana :-)

Tämän kesän helluntaiseurakunnan telttakokoukset päättyivät Mattilan leikkikentälle. Siellä nähtiin piristeenä pieniä vieraita :-)


Tapahtumia
Hengellisiä tapahtumia
Kokouskutsut
Menovinkkejä

"Uitosta" uuteen syksyyn

29.7.2009 Eki Holmberg

Tänään alkoi Järvi-Suomen Partiolaisten kesähuipentuma Partaharjulla.

Leirit ovat partiotapahtumien huippuja. "Uitto ´09" on uuden piirimme , Järvi-Suomen Partiolaisten,ensimmäinen piirileiri, joka polkaistiin käyntiin tänään Partaharjulla ,Pieksämäen kupeessa. Leiriläisiä tulee leirillä enimmillään olemaan noin 1700.  Tänään leirille saapuivat  isommat partiolaiset eli Tarpojat, Samoajat ja Vaeltajat. Lauantaina 1.8. leirille rynnistävät Seikkailijat ja Sudenpennut. Kyypartiosta leirille osallistuu yhteensä 18 partion jäsentä.Eevaliisa on siellä jo tänään ja loput matkaavat Eevan ja Marjaanan hoivassa linja-autolla lauantaina. Lauantai on myös vierailupäivä jolloin leirin  väkimäärä ilmeisesti kasvaa huomattavasti.

Lähtö leirille on aikaisin lauantaiaamuna.Kannattaa pakata rinkat ajoissa ja sonnustautua perjantai-iltana aikaisin nukkumaan. Miksi lähtö on niin aikaisin? Piirin eri alueille on annettu saapumisajat, joita on syytä noudattaa jotta vältytään hankalilta ruuhkilta.  Kyypartio kuuluu J-SP:n läntiseen alueeseen ja olemme sen ehkä etäisimmässä kolkassa. 

 Piirileirin vuoksi ei Kyypartio järjestänyt tänä kesänä omaa leiriä.Leirejä olisi ihan aiheellista ja mukava järjestää, mutta homma vaatiin tekijöitä, vastuunkantajia ja tietenkin rahaa.Suurin puute lienee vastuunkantajista  eli vetäjistä. Syksyn toiminta saatanee käyntiin normaaliin aikaan ja tahtiin, mutta apuvoimia kaivataan. Pari uutta on tullut ja  entisillä "vetojuhdilla" riittää vielä puhtia.  Syystoimintaa ennakoidaan  "Tervetuloa partioon-kurssilla" , joka on suunnattu nimenomaan aikuisvetäjille (= yli 18 v).  Kurssilla annetaan perustietoa partioliikkeestä, sen periaatteista,ohjelmista ja ikäryhmistä  eli tietoa jonka pohjalta myös sellainen, jolla ei ole minkäänlaista  aiempaa kokemusta voi hypätä mukaan  toimintaan ja touhuun. Jos olet kiinnostunut  partion toiminnasta ja  eritoteen Kyypartion elinvoimaisuudesta, ole rohkea ja tule mukaan.Myös vanhat  konkarit tervetuloa tuulettamaan tietoja, sillä mukana on myös piirin kouluttaja Topi Huhtala , joka kertoo uusista ikäryhmistä,uusista ohjelmista ja organisaatiosta. Tervetuloa Partioon kurssi pidetää lauantaina 15.8.09 jolloin tapaame ST1:llä ( eli Esson parkissa)klo 09 aamulla, josta suunta on  jonnekin luontoon jossa ollaan tarvittaessa  myös sateelta suojassa.  Matkaan tarvitset ruokailuvälineet sekä kelin mukaisen vaatetuksen.  Muonituksen vuoksi  pitäisi ilmoittautua ensi viikon aikana allekirjoittaneelle   eli Eki Holmbergille puhelimitse  n:o044-5047138. Tekstarikin käy.

Mitäpä sitä muuta kuin mukaan vaan puhaltamaan lisää tuulta B-P:n nostamiin purjeisiin Ne "purjeet" tulevat Suomessakin  ensivuonna jo 100 vuoden ikään

Kyy Eki