Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Suuri joukko naisia vietti pikkujoulua Nurmijoen kylätalolla

3.12.2009 Johanna Humalajoki

Perhon ja Kyyjärven rauhanyhistysten naiset kokoontuivat yhteen pikkujoulun merkeissä erämiesten remontoimalle kylätalolle.

Ulkotulet valaisivat tunnelmallisesti entistä Nurmijoen koulua, kun naisia alkoi saapua autolasteittain niin Perhosta kuin Kyyjärveltäkin yhteiseen illanviettoon ke 2.12. Kaikenkaikkiaan naisia oli noin kahdeksankymmentä ja vauvoja oli mukana kymmenkunta.

Molemmilla paikkakunnilla naiset kokoontuvat kuukausittain viettämään rentouttavaa iltaa hyvän ohjelman ja mahtavien syömisten äärelle. Syyskauden viimeinen kokoontuminen päätettiin järjestää yhdessä Nurmijoen kylätalolle. Perholaiset huolehtivat syömisistä ja tarjolla olikin monenlaista herkkua. Kyyjärveläiset puolestaan järjestivät illan ohjelman.

Ohjelmassa oli hiljentymistä joulun sanoman äärelle. Monessa ohjelman osassa eläydyimme Marjan osaan, hänen tuntemisiinsa, synnyttäessään Jeesus-lapsen tallin seimeen ja Herodeksen vainotessa vastasyntynyttä.

Saimme myös unohtaa kotihuolet ja nauraen seurata nuorten naisten sketsi-esityksiä, joissa myös ajankohtainen ilmiö sikainfulenssakin vieraili.

Kiitokset Kyyjärven erämiehille, kun olette remontoineet suurella työllä tämän mahtavan kokoontumispaikan. Uskon, että tämäntyyppiselle paikalle on paljon kysyntää.

Me ainakin viihdyimme jo pelkästään tilojenkin suhteen, mutta illan ohjelma ja ystävien kanssa yhdessäoleminen antoivat taas voimia tähän kiireiseen joulunalusaikaan.

Rauhallista joulun odotusta jokaiseen kotiin!