Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Paletissa mahtava synttäriviikonloppu

Tulevana viikonloppuna kannattaa suunnata nokka kohti Kauppakeskus Palettia. 12-vuotissynttäreillä luvassa mahtavia synttäritarjouksia ja hyvää ohjelmaa kaikenikäisille.

Kirkkoneuvosto luottaa tulevaan

Kyyjärven seurakunnan kirkkoneuvoston kokous oli keskiviikko-iltana 30.11. Huolen aiheena ei ollut Kreikka eikä euron kohtalo, vaan oman seurakunnan talous. Joskin ne liittyvät laajemmin toisiinsa. Kirkkoneuvosto esittää alijäämäistä talousarviota ensi vuodelle.


Tapahtumia
Hengellisiä tapahtumia
Kokouskutsut
Menovinkkejä

Katso lisäkuvat   

Kantosen Takomo& Pänttäämön avajaiset veti väkeä.

31.10.2011 Suvi Kantonen

Lähes 400 kävi tutustumassa Jari Kantosen uusiin korjaamotiloihin Kyyjärven Nurmijoella. Täytekakku riitti,kuin riittikin, vaikka yhdessä vaiheessa luultiin sen loppuvan kesken. Tuore yrittäjä katsoo avoimin silmin tulevaisuuteen.

Jari Kantonen aloitti yrittäjänä Kyyjärvellä syyskuun alusta. Vanhasta, tyhjillään olleesta navetasta rakennettiin autokorjaamo ja rengashalli, jossa on nyt runsaasti lämmintä työskentelytilaa. T:mi Kantosen Takomo&Pänttäämö nimi on herättänyt yrittäjän mukaan paljon keskustelua. Hyvähän se vaan on, että nimi jää mieleen.Eipä ainakaan samanlaista tullut yritysrekisterissä vastaan, kun nimivaihtoehtoja sinne lähettelin, naurahtaa Jari. Hänen mukaansa yritys tarjoaa jatkossa autojen korjaukset, rengasmyynnin sekä autoihin, että tarvittaessa myös traktoreihin. Lisäksi Jarilla on Stihl-moottori-ja raivaussahojen myynti/huolto, sekä tarvittavat ketjut, laipat, viilat ja öljyt. Pihapuiden kaatoihin voi pyytää Jaria myös apuun, eikä innokas yrittäjä sulje pois muitakin maa-ja metsätalouteen liittyviä töitä. Tässä on vaan sovellettava omaa työnkuvaa sitä mukaa, mitä työtä tarjotaan. Tällä hetkellä rengasmyynti on kuumimmillaan ja sitä kestää varmasti muutaman viikon. Erilaiset markkinatapahtumat ja messut kiinnostaa kovasti sahaesittelyjen muodossa, ja aikahan sen sitten näyttää, mille urille tämä työ pääasiallisesti suuntautuu. Kunhan eläneeksi tulen ja saan tehdä työtä, josta nautin, niin en muusta haaveilekaan, kertoo Jari.

Avajaisia korjaamotiloissa vietettiin 28.10. Päivän aikana sai Tapiolan asiakkaat ilmaisen huollon sammuttimille klo 13 asti. Paikalla oli Tapiolan edustajana Tapio Hiekkavirta. Tapiolan lahjoittaman ensiapulaukun arvonnassa voitti Veikko Paananen. Stihl-moottori-ja raivaussahoja oli esittelemässä Jari Pirkkalainen, joka ihmetteli kovasti väen paljoutta. Olen ollut useilla paikkakunnilla esittelemässä sahoja, mutta todella harvoin näin innokasta porukkaa on paikalla, joka kokeilee tosissaan sahoja ihan käytännössä. Kävijöiden kesken oli arvonnassa Stihl MS170 moottorisaha, jonka voitti Erkki Kivipuro. Hauska sattuma oli, että Erkki kertoi kovalla äänellä täyttäessään arpalipuketta, että minä sen sitten voitan, ja niinhän siinä kävikin. Arvonnan suorittivat  Esa Kyrönlahti ja Jari Kantonen. Täytekakkukin riitti. Itse yrittäjä oli otettu kävijämäärästä. Hienoa, että ihmiset kävivät tutustumassa tiloihin ja toimintaan. Harmittaa vain se, etten itse ehtinyt seurustella kenenkään kanssa pitempään, mutta jatkossa varmasti on asiakkaille enemmän aikaa. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, kun niin monin tavoin minua muistitte ja kannustitte, toteaa Jari Kantonen toivottaen kaikki tervetulleiksi jatkossakin.