Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Niin kauas kuin pippuri kasvaa

Ensin autolla Helsinkiin ja sieltä lennettiin Gran Kanarialle. Neljä päivää meni matkanteossa.

Pienten liikuntakerhot kesätauolle

Karhu nukkuu, karhu nukkuu talvipesässänsä. Ei ole vaaraa kellään, näin sitä leikitellään. Karhu nukkuu, karhu nukkuu, EIPÄS NUKUKKAAN!


Tapahtumia
Hengellisiä tapahtumia
Kokouskutsut
Menovinkkejä

Katso lisäkuvat   

Yrittäjien kevätkokous pidettiin 21.4.09 vaihteeksi Villiviinissä

Kyyjärven yrittäjät/ Katriina Oinonen 23.4.09

Paikalla jäsenen lisäksi oli Keski-Suomen yrittäjien kehittämispäällikkö Seppo Risku, Kyyjärven kunnanjohtaja Matti Muukkonen, kunnanvaltuuston puheenjohtaja Maija Uusisalo sekä varapuheenjohtaja Ossi Tamminen.

Aluksi pidettiin virallinen kokous, jonka puheenjohtajaksi valittiin Maija Uusisalo. Kokous saatiinkin pidettyä nopeasti ja tämän jälkeen saimme nauttia Anitan tarjoamista kahveista ja kahvittelun lomassa jatkettiin tilaisuutta vieraiden puheenvuoroilla.
 
Matti Muukkonen kertoi näkemyksiään siitä, mikä on Kyyjärven kunnan kannalta tällä hetkellä tärkeää. Hänen mielestään tärkeintä on asukasluvun saaminen nousuun huomattavan laskun sijasta. Tähän yhtenä keinona olisi pakolaisten vastaanottaminen kuntaa. Lisäksi nuorten jääminen tai palaaminen opiskelun jälkeen kotiseudulle toisi tarvittavaa työvoimaa yrityksille. Yrittäjien kannalta olisi tietysti hyvä, jos työvoimaa olisi saatavana omalta paikkakunnalta.
 
Keski-Suomen yrittäjien kehittämispäällikkö Seppo Risku kertoi Keski-Suomen Yrittäjien hallinnoimasta hankkeesta: Asiakaslähtöinen Yrityspalvelu-uudistus. Projektin tarkoituksen on luoda malli, jolla kehitetään yrityspalvelutoimijoiden ja yrittäjien välistä yhteistyötä. Tärkeää sen mukaan olisi kehittää yrittäjien omia verkostoja ja yksityisiä yrityspalveluiden tuottajia paikallisyhdistysten toiminnan kautta ja aktivoida ja kannustaa alueen jäsenyrittäjiä tuotteistamaan omat palvelut yritysten tarpeisiin sopiviksi. Lisäksi Seppo kertoi, että kolme tärkeintä syytä yrittäjäyhdistykseen kuulumiseen olivat jäsenistön mukaan vertaistuki, ME-henki ja ilmaiset neuvontapalvelut.

Ilta kului taas nopeasti ja juttua olisi vielä riittänyt. Me paikalla olleet saimmekin taas mukavan annoksen vertaistukea ja me-henkeä.