Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Joulujuhlien aikaa

13.12.2011 Olavi Vallivaara

Joulunalla on monet joulujuhlat seurakunnassa ja muissakin yhteisöissä. Joulujuhlien luonne on ollut iloinen. Kylillä on ollut paljon ihmisiä koolla.

Joulujuhlissa on keskeisesti esillä joulun sanoma: "Teille on syntynyt Vapahtaja." Joululauluja on laulettu kanttori Minna Erkkilän johdolla; vanhoja tuttuja ja uudempiakin. Joulurunot, muistelmat ja kertomukset myös ovat vahvasti mukana. Talon väen tekemiä jouluherkkuja on saatu nauttia. - Kukapa meistä ei mielellään palaisi lapsuutemme jouluun. Sunnuntaina 11.12.olimme Sirkka Niemisen kodissa, jossa oli väkeä tuvan täydeltä ja ikkunoista avautui jouluinen maisema lumisateineen.

Joulujuhlat jatkuvat: tänään tiistaina 13.12. klo 19 Vehkaperän joulujuhla on Aira ja Juhani Halmesaarella. Keskiviikkona 14.12.klo 10 alkaen Eläkeliiton joulujuhla on Kivirannassa. Torstai-iltana 15.12. klo 18.30 Lasten joulujuhla kirkossa. Nuorten alueellinen joulujuhla on kirkossa lauantai-iltana klo 19. Sunnuntaina 18.12.klo 19 lauletaan Kauneimmat Joululaulut kirkossa. Koulun joulukirkko on keskiviikkona 21.12.klo 9.15. Varsinainen joulujuhla on sunnuntaina, jouluaamuna 25.12, kirkossa klo 8. Tervetuloa juhlimaan!