Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Partiossa vietettiin pikkujoulua

11.12.2006 Kyypartio/Eevaliisa Hakola

On aihetta hymyyn. Joona on juuri antanut sudenpentulupauksen, saanut partiohuivin ja lupausmerkin.

Partiokololla vietettiin illalla pikkujoulua lämminhenkisessä tunnelmassa. Paikalle oli saapunut 38 partiolaista ja neljä johtajaa. Jo viikko sitten sudenpennut valmistelivat juhlaa leipomalla pipareita. Ja niin hyviä niistä tuli, että viimeistä murua myöten tuli syödyksi.

Ilta aloitettiin sipaisemalla tonttulakki päähän. Olavi pappimme piti meille hartaushetken. Siniristilipun alla annettiin yksi sudenpentulupaus ja viisi partiolupausta. Näin tuli syksyn viimeisetkin lupaukset otettua vastaan ennen joulutaukoa.

Illan kohokohta oli tietenkin kaljun tontun saapuminen paikalle. Ja vieläpä myöhässä. Oli kuulemma tullut niin kiire, että tukka lähti siinä matkalla. Terävä askelinen kaveri, tämä meidän Kimmo. Hieman yllekirjoittanut oli Kimmoa haastatellessa huolissaan kuka pakkaa Kajaanissa alokkaan repun ja miten sängyn petaaminen sujuu. Liian nokkelaa ei pitäisi yritää, osoittautui että oma pesäni oli petaamatta... Me johtajat halusimme kuitenkin ojentaa Kimmolle Roomalaisen sotilaan käsikirjan...ohjeita nuorelle sotilaalle. Kyllä se poika nyt pärjää!

Ihan tyhjin käsin ei kololta tänään tarvinnut poistua. Mukaansa partiolaiset saivat painotuoreen Lynx postin. Eli vartio sai toimittaja taitomerkkinsä suoritettua. Lehti kannattaakin siellä kotona lukea tarkoin, sillä seuraavaa numeroa saa odotella... Lynx postista löytyy myös viitteitä ensivuoden eli PARTIO 100 VUOTTA 2007, toiminnasta. Toiseen käteen jaettiin sitten joulupussi ja ainakin tässä perheessä ne syötiin heti omenaa myöten.

Tämän toimittajan kamera olisi kyllä kunnossa, mutta puutteita on kameran käytön osaamisessa. Siksi lisäkuvat ovat onnettomia. Mutta kaikki kolon tontut näyttivät onneksi olevan ihan iloisia.