Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Edellisen vuoden sankareita

Uuden vuoden aluksi on mukava miettiä edellisen vuoden tapahtumia.

Kahvakuulajumppa peruttu!

Pakkanen paukkuu sen verran, että tänä tiistaina 31.1. ei ole kahvakuulajumppaa.


Tapahtumia
Hengellisiä tapahtumia
Kokouskutsut
Menovinkkejä

Betonimiehet löi perintätoimiston miehet

25.1.2012 KyKy/Lentopallo HK/MN

KyKy-Betset vs Puijo Wolley 3-1 (20-25)(25-20)(25-9)(25-16)

M1-sarjan runkosarjassa Puijolaiset kukistivat Kykyn kahdesti, mutta nyt oli isäntien vuoro nauttia voitosta. Nihkeästi alkanut ottelu näytti menevän Savoon, mutta toisen erän loppu Henkka Huumarkankaan johdolla taittoi vierailijoiden niskan. Ilman ykkös passariaan iskenyt Kuopio, ei valmentaja Säisän mukaan kaatunut passipeliin.

Kykyn joukkue onnistui alkuhapuilun jälkeen tasaisesti. Kokoonpanossa iski edelleen maajoukkueesta tuttu Hyvärinen piiskaamassa jengiä niin jälkeähän syntyy. Kokenut Arak kunnostautui kaikilla osa-alueilla ottaen palkinnon, kuten vahvasti iskenyt Puijo Wolleyn Iivarinen.

Neljästä matsista kolme voittoa on komea saavutus tässä vaiheessa kautta, onhan kyseessä Yläjatkosarja, jossa pelataan 1-Sarjan Mestaruudesta ja asetelmista Liiga karsinta vaiheeseen. Taulukossa on edellä vain Joensuun Riento ja Vaasan Kiisto.

Kyky-Betset taistelee seuraavat kolme peliä vieraissa. Tulevana sunnuntaina Vaasan retkellä aloitetaan. Seuraavana viikonloppuna kohdataan Liedon Parma Turun kupeessa ja siitä viikon päästä Kuopion kalakukko kaapunkiin katsastamaan Puijo Wolleyn kunto.

Seuraava kotiottelu on siis sunnuntaina 12.2.2012 jolloin Betonimiesten bunkkeriin saapuu Mestaruusliigaan nousua ainoana tavoitteenaan pitävä Joensuun Riento, mutta palataan siihen sitten vieraspeli kiertueen jälkeen...

KyKy-Betsetin kotisivut: http://kyky-betset.sporttisaitti.com/