Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Vuoden 2007 lentopallosarjat käynnistyvät

3.1.2007 Hannu Kalliojärvi

Kyky-Betset avaa kautensa loppiaisena Raahessa, missä vastaan asettuu Saloisten Salama.

Katsotaan kuinka kuntopuntarit ovat porukoilla muuttuneet. Kykyn miesten viimeinen otteluhan pelattiin 2.12.2006 Raahessa ja turpiin otettiin puhtaasti 3-0.

 

Sunnuntaina 7.1. klo 19.00 pelit jatkuu ja kotimatsiin vastaan asettuu Santasport  Rovaniemeltä. Joukkue antoi samaa lääkettä lokakuussa betonimiehille mitä tarjoiltiin Raahessa. Toivotaan, että isännät ovat tarkkana uuden vuoden kunniaksi ja käyttävät asiantuntija-apua hyväksi, onhan porukassa muutama valtion virkamies jotka osaavat erottaa vääränlaiset keitot ja nauttivat vain ”Huipan” tarjoiluista.

 

Virkamiehistä juolahti mieleen pari asiaa, loppiaisen ”Kyvyn Kannu” ja Karstulan Kivassa aikoinaan pelannut Erkki Laitinen. Tapahtui 30 vuotta sitten, kun olin vielä ilman ajokorttia ja sukuloimassa Vetelissä. Loppiaisen turnaus painoi päälle ja pelihalut oli valtavat. Kyytiä ei löytynyt, joten rohkeasti vain auton rattiin ja keula kohti Nopolaa. Kaikki hyvin, ajoin Koskipäähän ja Tapanilan Mikon luokse mistä Mikko ajoi koululle. Pihaan saavuttiin ja vastustajat jo odottelivatkin  pihassa, Oinosen Kalle, Viirun Ahti ja konstaapeli Erkki Laitinen. Pelijännitys hävis saman tien, kun Erkki toivotti nuorukaiset tervetulleeks. Kiitos vaan konstaapelille.

 

Vielä asiaan, yritetään pitää perinteistä kiinni ja aloittaa sarja voitolla kuten tapana on ollut. Loppiaisena yleensä isännät ovat olleet iskussa. Huhujen mukaan betonimyllyyn on saatu virtaa lisää.

 

Eipä tässä muuta kun nokka kohti Tamperetta ja noutamaan Darius ansaitulta joululomalta. Sunnuntaina salilla nähdään pitääkö huhut paikkansa.

 

Nettiradio paikalla tuttuun tapaan. Nettiradiopainikkeen alta löydät muutkin tulevat lähetykset.

 

jk. tolppamainoksissa sattunut kirjoitusvirhe, tulkaa siis KANUSTAMAAN !!