Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Näytä kaikki Kuusniemen kuulumiset

Heikki Luoma

Heikki Luoma on Kyyjärvellä syntynyt kirjailija. Hän on kirjoittanut urallaan kymmeniä suosittuja romaaneja, näytelmiä, kuunnelmia ja ja televisiosarjoja.

Lue esittely Wikipediassa

 Heikki Luoma / Nopola News

________________________________________

 

Yhteistyössä mukana myös - Tutustu - Klikkaa:

 

Jo on hävyttömyys huipussaan

15.6.2007 Heikki Luoma / Kuusniemen kuulumisia

Tämä on, tämä on sietämätöntä kansanvallan ja demokratian halventamista!

Huudetaan  kurkku suorana asioista joista ei ymmärretä mitään, ja joista on kunnallislain tarkoittamassa muodossa lainvoimainen päätös! Veljeni, tai siis esi-isäni patsas on päätetty pystyttää ja se pystytetään! Kanttori Piiparinenkin piipittää nimettömässä kirjoituksessaan, että häntä on muka painostettu äänestämään vastoin tahtoaan. Eihän sillä miehellä edes ole omaa tahtoa, kaikkihan sen tietää että urkurimme on täydellisesti tossun alla.

Pötypuhetta sanon minä. Kaiken lisäksi tämä asiaton polemiikki on veljeni muiston häpäisemistä. Muistomerkki on muka tehty hänelle, eikä kunnioitetulle esi-isällemme Iso-Urmakselle, joka siis aikoinaan karkotti lähes yksin vainolaisen näiltä kankahilta, kuten suuri Runebergimmekin kirjoittaa tunnetussa värssykirjassaan. Emeritus kunnanlääkärimme Voivalinkin voisi palata vanhojen tenttikirjojensa ääreen ja lukea sieltä minkä vuoksi sukupiirteet periytyvät naamasta naamaan, tai siis polvesta polveen. Josta siis on peräsin tämä tavaton, tarkoitan tahaton yhdennäköisyys. Voivalinin omista piirteistä en sano mitään, mutta väistämättä ne  viittaavat enemmän homo erektuksen kuin homo sabiensin suuntaan.

Kirjoitan omalla nimelläni, mitä lämpimästi suosittelen muittenkin käyttävän.

Kuusniemellä Armas V. Hakkarainen.
Johtaja