Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Konsertti Kivirannassa

Musiikkiopiston oppilaiden pianokonsertti oli tiistai-iltana 25.11. Kivirannan juhlasalissa

Kauppakeskus Paletin joulunavaus 27.-30.11.2008

Paletin laajoista valikoimista löydät kaiken mitä jouluksi tarvitset.


Tapahtumia
Hengellisiä tapahtumia
Kokouskutsut
Menovinkkejä

Viini valmistuu..

26.11.2008 Kyyjärven Mediamyllärit ry - Aaro Toppinen

ei mikään jouluglögi vaan tarkemmin sanottuna materiaalit ja kuviot European e-Inclusion Awards 2008 - finaaliin ja Expoon Wieniin.

Nopola News selviytyi siis Eu:n järjestämään European e-Inclusion Awards 2008 kilpailun viiden finalistin joukkoon maantietellisessä kategoriassa. Loppukilpailu järjestetään Eu:n ministerikonferenssin ja Expon yhteydessä Wienissä 30.11 - 2.12.2008. Kunkin 7 kategorian voittaja julkistetaan Gaala-illassa 1.12.2008. www.e-inclusionawards.eu 


Koska Nopola Newsistä ei aiemmin ole ollut kunnollista esitettä, hommaa on riittänyt itsekullekin niin esitteiden teossa, materiaalien hankinnassa, suunnittelussa sekä rahoituksen hankkimisessa. Nyt esitteet saadaan kuitenkin kerralla kuntoon ja jatkossa selvitään pienillä muutoksilla.

Rahallisestikaan mistään pikkujutusta ei ole kyse, sillä kustannusarvio on yli 10.000 euroa. Yhteistä pottia on koottu yhteistyössä alueemme toimijoiden kanssa. Keski-Suomi Euroopan kartalle -projektissa ovat mukana Kyyjärven kunta, Keski-Suomen Liitto, Keski-Suomen Yrittäjät ry, Human Technology sekä kyyjärveläisiä yrityksiä mm. Betset Oy, Oy Lindab Ab ja Kauppakeskus Paletti. Lopuista kustannuksista vastaa Kyyjärven Mediamyllärit ry. Kiitokset jo etukäteen. Harmi sinällään, ettei alueemme matkailuyhdistyksiä saatu houkuteltua mukaan ainutkertaiseen tilaisuuteen.

Virallisiksi edustajiksi matkaan lähtevät Juha Mattila Mediacabinet Oy:stä Jyväskyllästä sekä kunnanvaltuuston puheenjohtaja ja Kyyjären Mediamyllärit ry:n hallituksen varajäsen Maija Uusisalo. Alueemme yrityselämää edustaa Jaakko Uusisalo. Kieli ei mene solmuun, sillä mukaan lähtevät myös ex-kyyjärveläiset, Eu-tason tulkit, Anna ja Heikki Mäntynen. Englanti, saksa ja portugali taipuvat menen tullen. Englannin, saksan ja ranskankieliset esitteet valmistuvat torstaina. Osastolla olevalla isolla LCD-näytöllä pyörivät tauotta tauotta niin seutumme maisemat kuin myös kuvat erilaisista tapahtumista ja toiminnasta näillä alueilla. Mahdollisesti myös videoesityksenä.

Mikäli yhteydet toimivat kunnolla, juttua paikanpäältä on luvassa useilla eri kielillä reaaliajassa. Pysykäähän kanavalla.