Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Telttakokoukset alkavat :-)

13.6.2012 Mirjam Huotari-Kallinki

Kesän telttakokoukset helluntaiseurakunnan järjestämänä alkavat taas kesäkuun lopussa torstaina 28.6. Mattilan leikkikentän nurmelta.

Kyyjärven kesään ovat jo pitkään kuuluneet telttakokoukset. Tänäkin vuonna telttakokoussarjoja pidetään varmuudella useampi. Ensimmäinen sarjoista on vuorossa Mattilan leikkikentän nurmella alkaen torstaina 28.6. kello 19. Kokoukset pidetään myös perjantaina ja sunnuntaina illalla.


Vierailevana puhujana tällä viikolla on Anttilan Maila, kyläläisille varmasti tuttu ääni ja kasvo. Mailahan on ollut myös Kyyjärven helluntaiseurakunnan työntekijänä. Nyt on kuitenkin päässyt yllättävästi vierähtämään aikaa siitä, kun hän on viimeksi ollut puhujavieraana mukana, mutta Mattilan teltalla häntä on mahdollisuus taas kuulla.

Musiikista vastaa ainakin helluntaiseurakunnan kuoro kitaroineen totutusti. Jätän kuitenkin varaa pienoisille yllätyksille, sillä seurakunnasta löytyy muitakin mahdollisia kokoonpanoja musiikin suhteen. Viikko itsessään näyttäköön, mitä teltalla tapahtuu musiikin saralla :-)

Todistuspuheenvuoron käyttäviä toivon mukaan löytyy jokaiselle illalle. Henkilökohtainen kokemus Jumalasta on aina puhutteleva ja innostava. Siksi tahdomme niitä tarjota tänäkin kesänä. Jokaisen kokemus on myös yksilöllinen, joten toivon mukaan todistukset innostavat meitä kohtaamaan Jumalaamme henkilökohtaisesti itse kutakin ja näin syntyy taas uusia todistuksia :-)

Jokainen on lämpimästi tervetullut mukaan :-) Jatkossa voit sitten vilkuilla ilmoituksia, mitä muuta telttakokousten rintamalla tapahtuu tämän kesän mittaan. Tarkoitus on myös saada tänne juttua jokaisesta sarjasta, mutta on aina eri asia lukea kirjoitettua tekstiä kuin olla paikan päällä mukana :-)