Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Jouluinen konsertti kotoisin voimin

8.10.2010 Minna Erkkilä

Pian on taas joululaulujen aika. Nyt kaikki soittajat ja laulajat penkomaan nuottiarkistoja ja harjoittelemaan yhteistä konserttia varten!

Kaksi vuotta sitten joulun alla pidimme joulumusiikin illan kirkossa. Paikalla oli melkoinen joukko eri-ikäisiä kyyjärveläisiä musiikintekijöitä, jotka halusivat tuoda oman osaamisensa julki yhteiseksi iloksi.

Ja suuri ilo siitä syntyikin. Konsertti oli erittäin onnistunut ja palaute pelkästään positiivista. Jatkoa toivottiin ja nyt sitä on luvassa, edellyttäen, että saadaan musiikkiväki jälleen liikkeelle.

Siispä kaikki laulun ja soiton taitajat: haastan teidät mukaan antamaan oman panoksenne yhteiseen konserttiimme. Kyyjärvellä voi olla vielä sellaisia muusikoita, joita en ole aiemmin edes huomannut kysellä mukaan. Tämä kutsu koskee nyt kaikkia teitäkin.

Kirkkokuoro, naisten lauluryhmä ja Tähkät ovat jo lupautuneet mukaan. Muutamia henkilöitäkin on jo kysytty. Kaikenkokoisia ryhmiä sopii vielä joukkoon, samoin solisteja, yksinlaulajia ja -soittajia sekä soitinryhmiä.
Jos tarvitaan säestäjää, kanttori on käytettävissä siihen tehtävään.

Konsertti järjestetään joulukuun ensimmäisellä viikolla torstai-iltana, siis 2.12. klo 19 Kyyjärven kirkossa. Ja jotta ohjelma saadaan paperille jonkinlaiseen järjestykseen, tarvitsen ilmoittautumiset marraskuun 19. päivään mennessä. Minulta voi myös kysellä lisätietoja.

Tehdään jälleen yhdessä mieleenpainuva musiikkihetki jouluisten laulujen parissa.

Kuvassa on nuorten kuoro, jota johtaa Salme Tanskanen.