Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Musiikkia, liikuntaa, käden taitoja, näyttämötaidetta, tietotekniikkaa...

17.9.2007 Maarit Ohranen

Kansalaisopiston toiminta käynnistyy ma 17.9. Nyt on aika palata vanhan harrastuksen pariin tai kenties aloittaa jotain aivan uutta.

Karstulan kansalaisopiston ohjelma ilmestyi Viiden Kunnan Sanomien liitteenä 6.9.2007. Kyseinen lehti jaettiin joka talouteen. Siitä on hyvä tarkastaa kurssitarjonta, kokoontumispaikat ja -ajat. Syyskuun kuntatiedotteen takasivulla on tiivistettynä kansalaisopiston toiminta Kyyjärvellä. Tämän lisäksi Karstulan Kansalaisopiston nettisivuilta löydät kattavasti tietoa kansalaisopiston toiminnasta, mm syksyn kurssitarjonnan. Käykääpä vilkaisemassa. Osoite on http://www.karstula.fi /kansalaisopisto/

Pääsääntöisesti kansalaisopiston piireihin ei ole ennakkoilmoittautumista. Piirin alkaessa opettajat jakavat ilmoittautumislomakkeet. Kannattaa kuitenkin lähteä mukaan heti ensimmäisellä kokoontumiskerralla, sillä jotta piiri käynnistyisi siinä tulee olla vähintään 7 säännöllisesti käyvää opiskelijaa.

Tänä syksynä ennakkoilmoittautuminen on ollut mm. vesijumppiin ja senioreiden atk- kurssille. Vesijumppaa on käynnistymässä kaksi eri ryhmää. Senioreiden vesijumppaan mahtuu vielä kaksi osallistujaa. Ilmoittautua voi kirjastoon, puh. 459 7060.

Kansalaisopistoa koskevissa asioissa voit ottaa yhteyttä kirjastoon puh. 459 7060 tai Karstulan kansalaisopiston toimistoon puh. 459 6653.