Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Missä lumi luuraa...

Moni kakku päältä kaunis sanotaan, niinkuin pihamaakin 5.1.2007 loppiaisaaton aamuna loistavan kimmeltävänä.


Vedenlaatua tarkkaillaan Kyyjärvellä

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Missä lumi luuraa...

10.1.2007 Irma Mäkelä

Moni kakku päältä kaunis sanotaan, niinkuin pihamaakin 5.1.2007 loppiaisaaton aamuna loistavan kimmeltävänä.

Kimmeltäminen loppui lyhyeen hiekanjyvästen lennellessä pitkin jäätikköä miesväen toimesta. Hiekan puuttuessa olisi pihaan lentänyt talon naisväen timantit ja jalokivet, vähän niinkuin TV-mainoksessa.

Siinä tapauksessa olisi ollut vappuna ajanvietettä kerrakseen, kun järjestettäväksi olisi saanut oikean aarteenetsintäkilpailun. Kisassa saisi tokaista, että moni kakku päältä kaunis, kun timantit ja jalokivet osoittautuisivat olevan tavallista muovia ja lasia. Kukaan ei pääsisi suuremmin rikastumaan.

Ilmasto asiat ovat tällä hetkellä 10. tammikuuta siinä mallissa, että vappua ei tarvitse odotella etsiäkseen aarteita maastosta. Lunta ei ole ollenkaan ja pihajäätikötkin ovat sulaneet. Kannattaa ostaa leija tai tehdä itse ja juosta (joka kykenee) pitkin peltoja sitä lennättämässä. Tuuli on navakanlaisen sopiva siihen touhuun ja joulusyömiset sulavat mukavasti. Huomiseksi lupasi pakkaskeliä. Saapas nähdä kuinka käy.

Lisäkuvista voi ihastella mm. hyvin kosteutta saanutta mansikkamaata. Kannattaa lukea marraskuun Nopola Newsistä aihealueelta Seniorit Sulo Tammisen kokoamia vanhoja sanontoja ilmoista. Viime yönäkin ja aamulla satoi vettä kuin Esterin persiestä. Onkohan huomenna koiranilma vai roskailma, kevätahavaa luultavasti saamme vielä odotella.