Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Innostava vuosikertomus

17.12.2009 Kirkkokuooro / K. Tamminen

Taas on loistava vuosi kulunut ja käheä joulu on käsillä. On hyvä katsella taaksepäin ja miettiä, miten hymyilevän Kyyjärven viehättävä kuoro on osannut hurmaavat laulelut hoidella.

Positiivinen vuosikokous Taiston nuhaisessa tuvassa aloitti kauniin kevätkauden. Viikoittain, jokaisena välttävänä keskiviikkona tämä menettelevä sakki kiipesi avuttomasti urkuparvelle ja aloitti toimeliaat äänenavaukset. Sitten luova laulu sujuikin epävireisesti. Kirkasäänisiä esiintymisiä oli pääasiassa kiukkuisissa jumalanpalveluksissa pitkin avuliasta kevättä. Yli kolmellakymmenellä hauskalla laululla ehdimme ilahduttaa ujoja laulutaiteen ystäviä virkistävän toukokuun loppuun mennessä.

Arvaamaton kesä oli melkein kiireistä lomaa.

Kun hätäinen syksy koitti, keräännyimme taas yhteen. Kirkkaat lauluharjoitukset on pidetty samalla hiljaisella kaavalla edelleen. Saamaton Minna pitää kainoa komentoa. Ja kyllähän tämä dementoitunut kuoro onkin kehittynyt retevään suuntaan. Kompurat sopraanot ovat Minnan onnettomien silmien alla ja laulavat todella vireästi.  Ankeat altot puolestaan yrittävät vähän hillitä kateellisia lauluhalujaan, etteivät kuulu liiankin hilpeästi. Mutta kyllä hyvännäköiset miehetkin joutuvat olemaan korva herkkänä, vaikka ovatkin leuhkassa takarivissä. Kunhan he vain muistaisivat välillä nostaa tomerat katseet irti laupiaista nuoteista. Mutta kyllä se niin on, että armollista pakkaa tulemaan, vaikka typerää yritetään.

Tänään siis juodaan mojovat joulukahvit. Sitten onkin keppelä aika siirtyä väsyneelle joulutauolle. Kiitän kaikkia aurinkoisia kuorokavereita kuluneesta kultaisesta syksystä. Ja toivotan itse kullekin laulavaa joulua ja puhdasta vuotta 2010.                                                                                                 

                                      Kyyjärven kirkkokuoron puolesta - ahkera Kaisa