Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Betonimylly jauhoi Tiikeri-balsamia

Argo Arak ja Saulius Astrauskas mukana vauhdittamassa Kyky-Betsetin uutta tulemista.

Kirkkovaltuusto valitsi entiset puheenjohtajat

Kirkkovaltuusto teki valintoja vuoden ensimmäisessä kokouksessa. Vuosiksi 2009-2010 kirkkovaltuuston puheenjohtajana jatkaa Arvo Ulvo ja varapuheenjohtajana Raimo Tamminen. Kirkkoneuvoston varapuheenjohtajaksi valittiin edelleen Taisto Lahtinen ja puheenjohtajana toimii kirkkoherra virkansa puolesta. Jari Kuusi toimii uutena puheenjohtajana kesäkuun loppuun saakka.


Tapahtumia
Hengellisiä tapahtumia
Kokouskutsut
Menovinkkejä

Halkohiekan Erkki nukkui pois

28.1.2009 Olavi Vallivaara

Seurakuntamme jäsen, Erkki Pölkki, kuoli omassa kodissaan Pölkin Halkohiekassa 23.1.2009. Hän oli kuolessaan 72-vuotias.

Erkki Valdemar Pölkki syntyi 11.10.1936, Vieno ja Juho Pölkin vanhimpana lapsena. Erkin elämänhistoria piirtyi Kyyjärvelle ja erityisesti kotikylään Pölkkiin. Halkohiekka oli rakas kotipiiri, jossa Erkki työskenteli veljiensä kanssa. Hän teki kirvesmiehen töitä sairauteensa saakka. Eläkkeelle jäätyään hän hoiti kotihommia ja kädentaitojen lisäksi oli oppinut hyväksi kokiksi. Erkki oli luonteeltaan seurallinen kotona asuvien veljiensä tavoin ja niinpä Halkohiekka oli monille tutuille ja ystäville mieluinen kyläpaikka. Erkki lenkkeili ahkerasti, Hän nukkui pois tästä elämästä kotivuoteellaan Halkohiekassa perjantai-aamuyönä 23.1.2009. Saattohartaus oli keskiviikkona 28.1. kotipihalla. Hartauden piti khra Olavi Vallivaara. Sukulaisia, ystäviä ja kyläläisiä oli kokoontunut runsaasti Erkkiä saattelemaan. Erkkiä jäivät kaipaamaan sisaret ja veljet perheineen ja muut läheiset. Hänet siunataan myöhemmin helmikuussa Kyyjärven kirkkomaahan.

Kuvassa: Eino,Eira,Einari, Esko, Eila ja Eeva. Eljas veli asuu Ruotsissa.