Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Musiikkia ja muuta mukavaa

9.11.2007 TH / sos.ltk. +10.11. MS

Ikäihmisten päivä ti 6.11. tarjosi virkistystä lähes sadalle.

Lämminhenkinen puheen sorina täytti monitoimitalon, kun syksyisen koleana tiistaiaamuna saavuimme  joukolla perinteiseen virkistyspäivään. Suuniitun Maija ja Halmesaaren Aira olivat organisoineet täysipainoisen päivän.

Nopolan koulun I ja III luokan oppilaat ilahduttivat lauluilla, opettajiensa Elisa Aution ja Marja-Terttu Rytkösen johdolla. Vanhustyön johtaja Anna-Maija Oikari esittäytyi, samoin paikallispankkimme Urpo Ojala. Omalääkärimme Virve Ohranen toi terveisensä. Katriina Oinonen kävi kertomassa SPR:n ystäväpalvelusta Kyyjärvellä. Maija Suuniittu lausui runoja. Yksinlaulua esitti Salme Tanskanen ja Tähkät-kuoroa johti ja säesti kanttori Minna Erkkilä. Kotipalvelun väki jumppautti osanottajia kotoisasti ja monipuolisesti hauskalla kuvaelmalla. Laulettiin yhdessä kansanlauluja. 

Huhtalan Antero näytti elokuun maanpuolustusjuhlasta tekemänsä videon. Näimme myös Ohrasen Anteron juhlakuvat. Tunnelma oli juhlallinen.

Kytölän Riitta piti loppuhartauden ja veisasimme kaksi virttä. 

Palokuntanaiset ja kotipalvelu passasivat vieraita. Maukas lihakeitto tarjoiltiin pöytiin, lisukkeineen. Kiitos  mestari-Timolle. Makoisat kahvit päälle. Pöydät oli katettu kauniisti ja tarjoilu sujui.

-Oli niin mukavaa ohjelmaa, kiitteli Kujalan Annikki, monipuolista ja joustavaa. Lisäksi vaihdettiin kuulumisia ja muisteltiin kaikenlaista. Taas jaksaa.

PS. Sos.ltk.pj. toivotti päivän osanottajat tervetulleiksi ja toteaa nyt yhteenvetona tilaisuudesta: vahvuus ja viisaus  -  aivan totta. Lämmin kiitos kaikille.