Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyyjärven Vuoden yrittäjä Ravintola Villiviinin

Kyyjärven yrittäjät/Katriina Oinonen 7.12.11

Syyskokouksessa maanantaina Kyyjärven yrittäjät ry palkitsivat vuoden 2011 yrittäjän Ravintola Villiviinin Anita Collinin.

Anita Collin on pitänyt ravintolaa Kyyjärven keskustassa jo vuodesta 1995. Villiviinissä on saatu näiden vuosien aikana kuulla monia nimekkäitä esiintyjiä, siellä on voinut kokeilla karaoken laulamista ja sieltä on saatu myös monet herkulliset pizzat.

Anita on ollut myös merkittävästi järjestämässä useana kesänä Kyyjärven markkinoita. Pienellä budjetilla on onnistuttu saamaan kiinnostavia esiintyjiä sinne ja markkinat ovatkin kesän tärkeä tapahtuma.

Ravintolan pitäminen pienellä paikkakunnalla ei ole Anitan mukaan aina ollut helppoa, mutta niinhän kaikessa yrittämisessä on omat ylä- ja alamäkensä. Asiakkailta Anita saa kannustavaa palautetta.

Kyyjärven yrittäjät ry:n hallituksessa Anita on toiminut jo vuodesta 2004. Hän kannustaakin nuoria yrittäjiä tulemaan mukaan yrittäjäyhdistykseen ja sen toimintaan. Toisilta yrittäjiltä saa hyviä vinkkejä ja kannustusta yrittäjyyteen.