Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Nopola News yhteistyökumppanikortit

14.12.2009 Irma Mäkelä /Mediamyllärit ry

Tehokasta yritysviestintää kansalaismedian keinoin.

Nopola News on reaaliaikainen, yhteisöllinen kansalaismedia, jonka sisällön tuottavat tavalliset kansalaiset itse. Kansalaisten sisällöntuotannon lisäksi verkkojulkaisu tarjoaa monipuolisia palveluita myös yrityksille.

Sivustolla on lähes 10 000 uniikkia kävijää joka kuukausi, sivulatauksia tehdään lähes 200 000 kuukausittain. Yhteistyökumppanisivusto on verkkojulkaisun luetuimpia aihealueita.

Nopola Newsin yhteistyökumppanisivusto tuo näyttävästi esille alueemme yritys- /palvelutarjonnan! Kuvallinen esittelysivu korvaa pienen yrityksen nettisivun tarpeen tai tukee olemassa olevaa sivustoa linkitysten kautta. Yrittäjällä on mahdollisuus tehdä kuvallisia tarjouksia ja tiedotteita helppokäyttöisillä työkaluilla. Painettu ohjeistus annetaan käytön tueksi.

Nopola Newsin taustayhdistyksenä jyrää Kyyjärven Mediamyllärit ry. Yhdistyksellä on Kyyjärven keskustassa viihtyisä koulutus- ja kokoontumistila, jonka ajanmukaiset tietokoneet on yhdistetty valokuituyhteydellä internettiin. Yhdistys vuokraa koulutustilaa sekä järjestää erilaisia koulutuksia.

Ota yhteyttä - soita - sähköpostita - tai tule käymään!
p. 044 459 7173
sähköposti: tietohanke(at)kyyjarvi.fi
PS. Katso esimerkiksi Parturikampaamo Helenan yhteistyökumppanikortti, jota päivitettiin tänään. Kuten kuvassa näkyy Kyyjärven kuuluisa city Metso odottaa oven takana vuoroaan. Tänään tulee muuten maakuntauutisissa juttua metsosta ja kuvat uutisiin on kuvannut ja välittänyt Antero Ohranen.