Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Metsolahiihto 27.2.2011

Metsolahiihto tulee, joko sukset on haettu talvisäilöstä ?

Netti-TV: Kunnanvaltuuston kokous

Valtuusto kokoontuu Kivirannan palvelukeskukseen vuoden 2. kokoukseensa ma 28.2.2011 klo 19.00.


Tapahtumia
Hengellisiä tapahtumia
Kokouskutsut
Menovinkkejä

Katso lisäkuvat   

Kyyjärven Liikekeskus täytti tammikuussa 20 vuotta

1.2.2011 Irma Mäkelä /Mediamyllärit

Harjannostajaiset olivat 28.9.1990 Mikojanin linnassa.

Kyyjärven fysikaalinen hoitolaitos osti liikekeskuksesta omat tilat ja yritys muutti niihin 25.1.1991, jolloin tarjoiltiin kahvia. Fysikaalinen hoitolaitos oli toiminut muuttoaan ennen paloaseman tiloissa, jonne Jari ja Eevaliisa Hakola perustivat yrityksen 20.6.1988.

Liikekeskuksessa on ollut monta yrittäjää vuokralla. Apteekki on toiminut tiloissa alusta alkaen. Postipankki, Kahvila-Konditoria Suvi-Tuuli, Insinööritoimisto Harri Ruohola sekä Sauramäen kukkakauppa ovat myös olleet liikekeskuksessa.

Vuonna 2006 tiloihin tuli Tilipalvelu Irene Ojala. Pullatytötkin, jota luotsasivat Rimmin sisarukset paistoivat makoisia leivonnaisia liikekeskuksen takaosassa sijaitsevassa leipomossa.

Mainetta saanut Kylätupakin on toiminut jo neljän vuoden ajan apteekin vieressä. Rakennuksen päädyssä on Kyyjärven Piha ja Kiinteistöllä toimitila. Postin lajittelu tapahtuu liikekeskuksen päässä. Monenlaista yritystä ja elämää on talo pullollaan.

Ennen liikekeskuksen rakentamista paikalla oli vanha Parkkosen maatalo, jossa asui parhaimmillaan neljäkin perhettä. Vanhat kuvat Parkkosen tilasta ovat Antero Huhtalan. Niin ne vain maisemat muuttuvat ajan saatossa.