Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kylätuvan syysmarkkinat onnistuivat

Kylätuvan naiset olivat myönteisesti yllätyneitä syysmarkkinoiden suuresta suosiosta.

Kunnanvaltuuston kokous uusintana

Tänään kello 18.30 alkaen lähetetään eilinen kunnanvaltuuston kokous uusintana netti-TV:ssä.


Tapahtumia
Hengellisiä tapahtumia
Kokouskutsut
Menovinkkejä

SPR:n ystäväpiirin hakee uusia vapaaehtoisia

SPR/ Katriina Oinonen 29.9.2010

Suomen Punaisen Ristin ystäväpiiri on toiminut jo 4 vuotta ja vapaaehtoisia on mukavasti mukana toiminnassa, mutta heitä tarvitaan lisää.

Kyyjärvellä ystäväpiirissä on tällä hetkellä 13 vapaaehtoista ja heillä vähän yli 20 ystävää, joita käydään säännöllisti tapaamassa. Osa ystävistä asuu vanhainkodilla ja pienkodilla ja osaa käydään tapaamassa kodeissa. Ystävän kanssa jutellaan kuulumisista, juodaan kahvia tai käydään vaikka ulkona kävelyllä. Ystävän luona voidaan käydä viikoittain tai kerran kuukaudessa siten miten tapaamiset sopivat parhaiten vapaaehtoisille ja heidän ystävilleen.

Ystäväpiiri on järjestänyt vanhainkodilla joulun alla puurojuhlan ja kesällä lettukestit. Nämä tilaisuudet ovat olleet mukavia järjestäjille sekä muille mukana olleille. Ystäväpiiri kokoontuu myös pari kertaa vuodessa keskenään, jolloin suunnitellaan toimintaa ja jutellaan vapaaehtoistoiminnasta.  

Ystäväpiirin tarvitsisi lisää vapaaehtoisia, sillä ystävää toivovia vanhuksia on tälläkin hetkellä ilman omaa ystävää!

Mikäli vapaaehtoistoiminta kiinnostaa ota yhteyttä Katriina Oinoseen puh. 040-5921532 tai katriina.oinonen@tulostekniikka.com.