Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Telttatemppeli kutsuu

17.7.2008 Mirjam Huotari

Viime viikolla Mattilan kentällä iloitsimme siitä, että joka illalle riitti kuulijoita. Sunnuntaina eivät istuimet meinanneet riittää. Viikon jälkeen oli varmasti selvää, että meidät kaikki on kutsuttu taivasmatkalle. Meidän päätöksemme vain on valita, mitä kutsulle teemme.

Tällä viikolla aloitimme jo eilen keskiviikkona kello 19:00. Tänään jatkamme samaan aikaan. Nyt teltta vain on helluntaiseurakunnan rukoushuoneen pihassa. Vierailevaa väriäkin on tiedossa, joten mielenkiintoisia juttuja varmasti riittää.

Nyt torstai-illasta aina sunnuntai-iltaan saakka teltalla on mukana entinen Papua-Uuden-Guinean lähetti Esko Hintikka. Esko on vieraillut Kyyjärvellä ennenkin, mutta siitä on aikaa. Nykyisin Esko asustaa perheensä kanssa Keravalla. Useampi lapsista, tosin, on jo lentänyt pesästä.

Tulkaa joukolla kuuntelemaan. Avataan sydämet ja korvat taivaan Isän puheelle. Telttatemppelin kokoukset jatkuvat siis aikataululla: tänään torstaina kello 19, perjantaina samoin ja vielä sunnuntainakin. Lauantaina teltta pitää välipäivää. Tervetuloa!!