Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Maata Näkyvissä!

Maata näkyvissä -festareita vietetään taas 16.-18.11.2012 Turussa HK Arenalla ja Messukeskuksessa. Kyyjärveltäkin on mahdollisuus lähteä mukaan kokemaan nämä Pohjoismaiden suurimmat kristilliset festarit. Kaikille kyyjärvisille nuorille tarjotaan festaripaketti hintaan 40 euroa, mikä sisältää kaiken tarpeellisen: liput, ruuat, festarilehden, matkat ja majoituksen koulun lattialla omin patjoin ja makuupussein. Lähtö on perjantaina 16.11. kello 11 ja paluu myöhään sunnuntai-iltana.






Ikävä kyllä :(Veteraanijuhla KyyjärvelläSotaveteraanien kirkkopyhäSeurakunnassa tapahtuu lokakuussaAFRIKKA-ILTAHeipä hei vähäksi aikaa :-)

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Heipä hei vähäksi aikaa :-)

30.9.2012 Mirjam Huotari-Kallinki

Siirryn tänään Kyyjärven helluntaiseurakunnan pastorin tehtävistä toistaiseksi päätoimisesti kasvattelemaan mahaani, kunnes pikkuinen päättää tarvitsevansa lisää tilaa ;-) Yhteyshenkilön tehtäviä hoitaa Lasse Kainu.

Tahdon tässä vielä kertaalleen kiittää teitä kaikkia kuluneista lähes kahdeksasta vuodesta. Tulin täysin vieraalle maaperälle, mutta te olette tehneet siitä varsin tuttua ja helppoa. Tunnelma on pikkuisen haikea, mutta mielenkiinnolla odotan tulevaa ja tällä hetkellä hyvin aktiivisesti itsestään ilmoitteleva maha-asukki varmasti pitää äidin päivät vilkkaina :-) Töihin palaamiseni ajankohta on vielä auki, mutta näillä näkymin palailen kyllä Kyyjärvelle, emmekä suinkaan aio pysyä koko loman ajan poissa, joten voi olla, että helluntaiseurakunnassa, kadulla, Paletissa tai missä milloinkin törmäämme :-)


Kaksi pikkuisen tavanomaisesta poikkeavaa tilaisuutta haluan vielä nostaa tässä esille ennen lomalle siirtymistäni. Sunnuntaina 14.10. helluntaiseurakunnan tilaisuus on Perhon puolella Keskuskoulun auditoriossa. Kyyjärven helluntaiseurakunnan pihasta on yhteislähtö kello 18:15. Vieraita on tällä kertaa Kälviältä: helluntaiseurakunnan kuoro ja pastori Voitto Marjeta. Voitto on ollut perheensä kanssa Japanissa lähetystyössä ja itse muistan hänet vanhempieni lähetyskurssitoverina eli omilta lapsuusvuosiltani (alle kouluikäisestä). Luvassa on musiikkia, todistuksia ja Sanan saarnaa. Kannattaa ehdottomasti lähteä kuulolle läheltä ja kaukaa :-)

Lauantaina 27.10. on erityisesti nuorisolle suunnattu ilta Nuopparilla. Vastuussa tuosta illasta on Nouse Kyyjärvi -nuorisotapahtumista tuttu Matleena Poranen yhdessä opiskelijatovereidensa kanssa Isosta Kirjasta. Bändin nimi on One Heart Revolution. Illan mittaan on luvassa varmasti värikästä menoa, joten ei muuta kuin rohkeasti Nuopparin ovia aukomaan :-)

Kaikille teille oikein iloista syksyä ja loppu vuotta :-) Hymyillään, kun tavataan :-) Jeesus myötä :-)