Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Elementtiasennus Huhtala & Huhtala vuoden yrittäjä 2008

Lauantaina Wanhoissa Wehkeissä pidetyssä yrittäjäjuhlassa palkittiin 5 kunnan vuoden yrittäjät 2008. Kyyjärveltä palkinnon sai Elementtiasennus Huhtala & Huhtala.Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Työmatka vei Karstulaan

19.12.2008 Irma Mäkelä / Mediamyllärit

Kyyjärveltä pyyhkäisee Karstulaan hujauksessa ja samoin päinvastoin.

Onneksi oli hyvä keli ajella, mennessä näytti auton lämpötilamittari nollaa ja tulomatkalla + 1 astetta. Karstulassa keskustellessa ihmisten kanssa kävi ilmi, että sieltä käydään paljon Kyyjärvellä Kauppakeskus Paletissa, vaikka oman kylän tuotetarjontaa käytetäänkin mahdollisimman paljon.

Luontaistuote Päivänkehrän Terttu Valkeinen luo liikkeeseensä joulutunnelman marraskuun lopulla, jolloin joululahjatavarat laitetaan esille. Asiakkaat tulevatkin mielellään aluksi hakemaan pelkästään jouluntunnelmaa ja tuoksuja. Liikkeestä on saatavilla myös lämpimiä Ruskovillan asusteita talven viimoja sekä kesän kuumuutta vastaan sekä paljon, paljon muuta.

Minnan Salongissa Minna Ruusuvirta käsittelee hiukset hienoiksi.

Yritystalo Kuhilaasta seuraava etappi olikin Anitan kuva ja Pala-Aitta. Pala-Aitassa pirteän Kirsti Äijänen-Oksalan ompelukone käy kuumilla kierroksilla. Joulunaikaan vaihdetaan verhot ja täydenpalvelun kangasliikkeessä verhot myös ommellaan valmiiksi.

Anitan Kuvassa Anita Kangasniemi kertoo, että joulu on kesän jälkeen vilkkain sesonkiaika. Tämän joulun alla digikameroita onkin ostettu erikoisen paljon.

Tammikuussa kymmenen vuotta täyttävän Karstulan Käsityökeskuksen tilat pursuavat mitä ihanampia käsitöitä, jotka ovat tehty toimintakeskuksessa. Juuri oli saapunut muhkea shaali huovutuksesta. Huovutukset tekee Tuula Rytkönen Suonenjoelta. Ensi vuoden alusta Käsityötalo elää Karstulan sivistystoimen alaisena. Toiminta jatkuu aluksi ennallaan, mutta enemmän lyhytkursseja on luvassa. Ihmiset voivat tulla entiseen malliin harrastamaan käsitöitä.

Mukava työretki. Jotain jouluista tarttui mukaan mielensopukoihin sekä lahjapaperiin käärittäväksi.