Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Haetaan projektityöntekijöitä

21.11.2008 Irma Mäkelä /Mediamyllärit

Kyyjärven Mediamyllärit ry hakee kahta (2) projektityöntekijää EU- hankkeeseen NOPOLA NEWS – Virtuaalisesti ja livenä ajalle 1.1.2009 – 30.9. 2010.

Hanke on kaksiosainen. Hankkeen tavoitteena on kehittää ja osittain toteuttaa toimintamuodot ja mallit, joilla uusia sisällöntuotantoryhmiä voidaan ottaa Nopola News julkaisujärjestelmään mukaan. Liikkuvan kuvan siirtoa testataan verkossa seutukunnallisesti, haetaan tietoa toimivuudesta sekä selvitetään eri ratkaisuvaihtoehtoja.

Toinen projektityöntekijä on kokopäiväinen ja toinen osa-aikainen hankkeessa (n. 3 päivää viikossa). Osa-aikainen työntekijä työllistetään kokopäiväiseksi työajan jakaantuessa työpäiväkirjan mukaisesti hankkeelle ja Kyyjärven Mediamyllärit ry:lle. Työpaikat täytetään mikäli hankehakemukselle tulee myöntävä päätös.

Hankkeen kokopäivätoiminen työntekijä vastaa liikkuvan kuvan testeihin liittyvästä projektikokonaisuudesta, käytännön tehtävistä ja testeihin liittyvistä teknisistä valmisteluista, toteutuksesta, materiaalien ja talkoohenkilöstön hankinnasta.

Hankkeen osa-aikainen työntekijä vastaa julkaisujärjestelmän kehittämiseen liittyvästä projektikokonaisuudesta, hankkeeseen liittyvistä raportointitehtävistä rahoittaja osapuolelle sekä toimii hankkeen tiedottajana.  Lisäksi osa-aikainen työntekijä toimii hankkeen kokopäivätoimisen työntekijän avustajana.
 
Molemmille työntekijöille on eduksi vankka kokemus järjestö- ja yhdistystoiminnasta, sosiaaliset taidot sekä ideointikyky. Yhteistyökyky, visuaalinen näkemys, EU-hankkeiden tuntemus, kuvaus- ja äänitystekniikan hallinta sekä työkokemus ovat valttia hanketyöskentelyssä.

Työtehtävät ajoittuvat usein myös arki-iltoihin ja viikonloppuihin päivätyön lisäksi.

Työ koskee internet julkaisualustaa arkisto.nopolanews.fi. Hankkeen nimi on NOPOLA NEWS Virtuaalisesti ja livenä.

Hakuaika: 20.11.-1.12.2008

Hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluettelo sähköpostitse liitetiedostoina osoitteeseen: tietohanke@kyyjarvi.fi Sähköpostin otsikkona ”Projektityöntekijä”

Tehtävistä lisätietoa antaa:
Aaro Toppinen
044 459 7020
Irma Mäkelä
044 459 7173