Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppanit

Katso lisäkuvat   

Wienissä ollaan

30.11.2008/Maija Uusisalo

Pienten alkuhankaluuksien jälkeen olemme perillä, osasto messukeskusksessa on valmis ja ensimmäinen tuomarikin on jo käynyt juttusilla.

Lentomatka Wieniin sujui aikataulun mukaan, mutta lentokentältä ei sitten enää löytynytkään luvattua bussikuljetusta hotellille; linja-auto kyllä löytyi, mutta kuljettajaa ei näkynyt...Taas tuli naapurin liikennöitsijää ikävä. Emme olleet ainoita bussinodottajia, joten yhdistimme voimamme espanjalaisporukan kanssa ja tilasimme tilataksin, jolla matka hotellille taittuikin sitten vartissa. Hotellilla tapasimme jo aiemmin paikalle saapuneet tulkkimme, kyyjärveläissyntyiset Heikki ja Anna Mäntysen. He olivat jo käyneet tutustumassa messupaikkaan ja vieneet esitteitä jakoon.

Sunnuntaiaamuna suuntasimme kävellen messukeskukseen ja virittelimme oman osaston esittelykuntoon. Hieman hämmästystä aiheutti universaali näytön liitäntä, mutta sekin saatiin toimimaan, samoin kuin lentokuljetuksessa rikkoutunut roll up:in kiinnitys. Yön aikana edellisiltana tilatut Ä:n pisteetkin olivat löytäneet paikkansa nimikyltissä. Ensimmäinen tuomarikin jo kävi tutustumassa osastoon ja jututtamassa meitä kiitellen hienosta osastosta ja ennenkaikkea upeasta ideasta.

Kansallista yhteistyötä teimme Suomen virallisen osaston kanssa ja lainasimme heille Harri Koskisen suunnittelemia desing-tuotteita. Kaikki on valmiina ja nyt vain jäämme jännityksellä odottamaan, mitä kaikkea vastaan tulee. Juttuja tulee päivittäin, käy kurkkaamassa.