Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppanit

Katso lisäkuvat   

Kyyjärvi maailmankartalle-projekti jatkuu

1.12.2008/Maija Uusisalo

Wienissä ollaan edelleen ja tämä päivä on lähtenyt käyntiin eilistä vilkkaampana.

Sunnuntai-iltana Itävallan opetus-, taide- ja kulttuuriministeri Claudia Schmied oli kutsunut meidät (toki muutaman muunkin) Belvedere palatsiin coktail-tilaisuuteen. Siellä meillä oli mahdollisuus tutustua muihin kongressin osallistujiin ja näytteilleasettajiin hyvien tarjoilujen ja upean ympäristön siivittäminä. Pitkä päivä vaati kuitenkin veronsa ja jo klo 21.30 olimme bussissa matkalla kohti hotellia ja Nukku-Mattia.

Aamulla aloitimme pirteinä jo klo 9 ja ensimmäisen tunnin aikana virallinen delegaatio kävi tutustumassa osastoon ja luovuttamassa mitalin kunnianosoituksena siitä, että olemme päässeet finaaliin saakka. Päivän mittaan NopolaNewsia on esitelty useille ihmisille eri puolilta maailmaa ja yleisesti ottaen järjestelmä on herättänyt ihmetystä ja ihastusta.

Vielä on 5 túntia aikaa illan h-hetkeen eli juhlaillallisiin Raatihuoneella, missä lopullinen sijoitus sitten selviää. Järjestävän organisaation henkilöt ovat pitäneet hyvää huolta meistä ja informoineet mm. illan toimintatavoista pitkin päivää. Ainakin pöytänumeron perusteella voisi kuvitella illan tuovan mukanaan mukavia uutisia; pöytänumero on 13!

Puhelimitse ainakin olemme yhteydessä heti tilanteen selvittyä ja varmasti NopolaNewsin sivuillakin uutisia on pikimiten. Vielä voi yrittää kaikkia poppakonsteja hyvän onnen saavuttamiseksi eli peukut pystyyn jne.!