Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Väinö Humppi viimeiselle matkalle

Väinö Humppi siunattiin Kyyjärven kappelissa lauantaina 17.1.2009. Hautauksen jälkeen muistotilaisuutta vietettiin kirkon seurakuntasalissa.Halkohiekan Erkki nukkui pois

28.1.2009 Olavi Vallivaara

Seurakuntamme jäsen, Erkki Pölkki, kuoli omassa kodissaan Pölkin Halkohiekassa 23.1.2009. Hän oli kuolessaan 72-vuotias.

Erkki Valdemar Pölkki syntyi 11.10.1936, Vieno ja Juho Pölkin vanhimpana lapsena. Erkin elämänhistoria piirtyi Kyyjärvelle ja erityisesti kotikylään Pölkkiin. Halkohiekka oli rakas kotipiiri, jossa Erkki työskenteli veljiensä kanssa. Hän teki kirvesmiehen töitä sairauteensa saakka. Eläkkeelle jäätyään hän hoiti kotihommia ja kädentaitojen lisäksi oli oppinut hyväksi kokiksi. Erkki oli luonteeltaan seurallinen kotona asuvien veljiensä tavoin ja niinpä Halkohiekka oli monille tutuille ja ystäville mieluinen kyläpaikka. Erkki lenkkeili ahkerasti, Hän nukkui pois tästä elämästä kotivuoteellaan Halkohiekassa perjantai-aamuyönä 23.1.2009. Saattohartaus oli keskiviikkona 28.1. kotipihalla. Hartauden piti khra Olavi Vallivaara. Sukulaisia, ystäviä ja kyläläisiä oli kokoontunut runsaasti Erkkiä saattelemaan. Erkkiä jäivät kaipaamaan sisaret ja veljet perheineen ja muut läheiset. Hänet siunataan myöhemmin helmikuussa Kyyjärven kirkkomaahan.

Kuvassa: Eino,Eira,Einari, Esko, Eila ja Eeva. Eljas veli asuu Ruotsissa.