Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Vaasassa vastus kovempaa

3.2.2009 Kyyjärven Kyky - Hannu Kalliojärvi

Vaasan Kiisto ei antanut mahdollisuuksia Kykylle jatkaa voittoputkea.

Hyvin aloittanut Kyky-Betset johti ensimmäistä erää jo 19-15, mutta Kiiston kokemus riitti kääntämään lopun Vaasalaisille 25-22. 

Toinen eräkin mentiin tasapäin kunnes uskallus betonimiehiltä hiipui ja luvuin 25-21 päästiin tauolle. 

Kolmanteen erään passariksi tuli Henkka ja mies löysi hyvin pimennossa olleen Saulius Astrauskaksen, joka oli erän hahmo. Liettualainen takoi lähes kaikki pallot kenttään, mutta sekään ei riittänyt erävoittoon, Kiiston rutiini oli vain sen verran kovempi  ja luvuin 25-23  erä ja otteluvoitto jäi Vaasaan. 

Kokonaisuutena peli oli betonimiehiltä hyvä suoritus. Kiisto on hallinnut sarjaa häviten vain kerran Oulussa. Viimevuotista SM-liigan joukkuetta vastaan pelaaminen jää varmasti monien mieleen, yhtään ei tarvii hävetä tappiota. Vaasa tulee olemaan vielä kova sana Liig-karsinnoissa.

Huumarkangas muuten palkittiin ja hyvinhän mies palloa jakoi. Koko ryhmä saa valmentajalta kiitosta taistelustaan.

Tuleva viikonloppu on sitten sarjan viimeinen betonimiehille. Lauantaina matkataan Ylivieskaan, sununtaina jatketaan kotona SalSan kanssa. Raahelaiset tulevat varmasti kovaa heille on tärkeät pinnat  jaossa, kun ajatellaan karsintasarjaa. 

Kykyn kausi saa päätöksen, paikka on varmistunut. Toivotaan että yleisö löytää tiensä kevään viimeiseen matsiin ja antaa taputukset Argolle ja Sauluikselle hyvistä peleistä. Heidän tukensa laittoi koko porukalle uuden ilmeen ja taas päästiin maaliin kunniakkaasti. Kauden päätös sunnuntaina alkaa klo 19.00