Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Nopolan koulun hiihdot

18.3.2009 Hannu Kalliojärvi / Kyky

Perjantaina maaliskuun 5. hiihdettiin vapaalla tyylillä urheilukentällä ja sprinttiradalla eskarin ja 1-2 luokkien kisat.

Sää suosi kilpailijoita ja kaikki koulussa olleet oppilaat kiersivät radan. Monilla taisi olla talven eka startti ja luultavasti jopa elämänsä ekat hiihtokisat.

Numerolappu rinnassa ja yleisön kannustus tekee tapahtumasta aina jännän. Monta kommenttia sai kuulla maaliintulon jälkeen. Voitelu ei kaikilla mennyt putkeen, hiihdon jälkeen kuitenkin murheet unohtuivat ja lämmin mehu maistui suksittelijoille. Perjantai päättyi iloisiin ilmeisiin, kun kisan jälkeen jaettiin Kyyjärven Osuuspankin lahjoittamat palkinnot. Pandan suklaa teki kauppansa myös maanantaina, kun 3-6 luokka hiihti omat kisansa.  Omien kisojen jälkeen valittiin kaksi joukkuetta Kinnulaan hiihtämään alueen viestimestaruudesta. Viesti hiihtostadionilla oli upea kokemus Nopolan joukkueille. Menestys ei ollut hurja, mutta  tapahtuma jäi mieleen.

Alakoulun hiihtokausi sai hienon päätöksen ja kipinää jäi tuleville vuosille. Ainakin osa kilpailijoista lupasi olla ensi talvena kovemmassa iskussa.