Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

 

Eläköön Kuusniemi -kirjan julkistaminen Paletissa

17.3.2009 Kyyjärven Mediamyllärit ry - Aaro Toppinen

"Virallinen" julkistamistilaisuus Kauppakeskus Paletissa la 4.4.2009 klo 11.00 alkaen. Kuusniemeä edustaa dir.cant. Ilmari Piiparinen. Paikalla myös kirjailija Heikki Luoma sekä kustantajan, Edico Oy:n toimitusjohtaja Hannu Hirvikoski.

Tuttua touhua on, että hyvästä kirjasta, käsikirjoituksesta tai jopa sarjakuvahahmosta syntyy elokuvia tai TV-sarjoja, usein myös hyvä kirja saa jatkoa seuraavassa osassa. Erilaisia variaatioita riittää kautta historian.

Meillä Nopolassa usein kaikki tehdään kuitenkin toisin ja kuten tolppamainoksessa luvataan kyseessä on tällä kertaa - ei enempää eikä vähempää - kuin maailman kirjallisuushistorian merkittävimmän uutuusteoksen ja kokeilun julkaistamistilaisuus. Teos, jossa ensi kertaa yhdistyvät miljoonakatsojalukuihin yltänyt TV-sarja, European e-inclusion Awards -voittajan Nopola Newsin ideat ja sähköisen tiedonvälityksen reaaliaikaisuus, uudentyyppinen faktaan ja fiktioon perustuva kuntamarkkinointi sekä J. Gutenbergin painokoneen nykymallien tuotos eli perinteinen painettu kirja - ja kaikki tämä tietenkin sopivasti huumorilla höystettynä.

Siitä ei ole tietoa, ovatko esimerkiksi Amerikan mantereella Kauniista ja Rohkeista tai muista sarjoista kirjoja julkaisseet. Melko varmoja kuitenkin olemme siitä, etteivät Ridge tai Brooke ole seuraavalla viikolla ottaneet kantaa kansalaismedian sivuilla vaikkapa Stephanien toilailuista. Nopola Newsistä kuitenkin melkoisella varmuudella voimme lukea lähes reaaliajassa mitä reaktioita dir.cant Piiparisen vierailu herättää muissa kuusniemeläisissä Ennakkokommentteja on luvassa jo julkistamistilaisuudessa paikanpäällä.

Tilaisuus alkaa klo 11.00 ja klo 12.00 on virallisten osuuksien vuoro. Kustantajan edustaja Hannu Hirvikoski pitää julkistamispuheen, jonka jälkeen on vuorossa Heikki Luoman kuulumiset. 
Kyyjärven kunnan tervehdyspuheenvuoron jälkeen on luvassa Kuusniemen kunnan terveiset, jotka välittää dir.cant Ilmari Piiparinen. 

Tilaisuuden juontaa Järviradiosta ja Nopola Newsin netti-TV:stä tuttu Lasse Mansikka-aho. Musiikkia ja muuta mukavaa on luvassa vaikka Kuusniemen hanuripartio ei tällä kertaa paikalle saavukaan. Katsotaan saadaanko Piipariselle koottua komppiryhmä taustalle.

Nyt siis kalenteriin merkintä ja tervetuloa hankkimaan historiallinen teos ensimmäisestä painatuksesta signeerauksilla varustettuna. Mikäli jostain syystä et kuitenkaan paikalle pääse, voit toki tilata kirjan myös ennakkoon numerosta 044 - 459 7173 tai sähköpostilla osoitteesta tietohanke (at) kyyjarvi.fi

Tule ja tuo kaverisikin - varaa kuitenkin aikaa, sillä kiertoliittymä saattaa olla tukossa:).