Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyyjärvi käynnistämässä strategiaprosessin

15.4.2009 Matti Muukkonen

"Ministerit" linjaavat pohjaa strategiatyölle kunnanhallituksen kokouksessa maanantaina

Kyyjärven kunnanjohtaja Matti Muukkonen esittää maanantaina 20.4. kokoontuvalle Kyyjärven kunnanhallitukselle strategiaprosessin käynnistämistä. Kyyjärven kunnan voimassa oleva strategia on vuodelta 2005, jota on täydennetty elinkeinopoliittisella strategialla vuonna 2007. Kunnanjohtajan arvion mukaan maailma on kuitenkin muuttunut siinä määrin, että strategia-asiakirjoja on syytä täydentää.

Strategiaprosessin aloittaminen liittyy kunnanhallituksen aiemmin tekemään päätökseen nimetä jokaiselle kunnanhallituksen jäsenelle ”ministerimallin” mukaiset vastuualueet. Maanantain kunnanhallituksen kokouksessa jokainen kunnanhallituksen jäsen esitteleekin omia ajatuksiaan sektorinsa kehittämiseksi, jonka pohjalta työ aloitetaan.

”Tavoitteena on, että strategiaprosessi tehdään mahdollisimman avoimesti ja kuntalaisia kuunnellen. Viime kädessä toki poliittiset päättäjät määrittävät yhteisen tahdon, mutta valmistelun tulee tässäkin asiassa olla avointa ja julkista”, Muukkonen linjaa. Hänen mukaansa ei ole poissuljettua, että myös strategiatyön osalta järjestettäisiin jossain vaiheessa vastaavanlainen kuntakokous kuin mitä pakolaiskysymyksen osalta muutama viikko sitten järjestettiin.

Lisätietoja: Matti Muukkonen, matti.muukkonen@kyyjarvi.fi, 050-3522394.