Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Elias Matti Johannes on seurakunnan uusin jäsen

Leena Pölkin ja Esa Korpeisen esikoispoika kastettiin 2. pääsiäispäivänä 13.4. Kasteen toimitti vs. kirkkoherra Jari Kuusi.


Kastetilaisuus KokkolassaTahdon 29.03.2009 Playa del InglésKyyjärven pojat hakivat vaimot Perhosta

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti ! 

Katso lisäkuvat   

Tahdon 29.03.2009 Playa del Inglés

6.4.2009 Eija OikariVK

Vihdoin ja viimein koitti se päivä kun Anne ja Jari sanoivat toisilleen TAHDON! Oli tätä sitten odoteltu ja tästä pitkään vihjailtu...

Anne Viitala on kotoisin Kyyjärven Nurmijoelta, josta matka on vienyt hänet Lapinjärvelle. Matkalla mukaan tarttui Jari Simola, joka on kotoisin Askolasta, ja tämä oli Annen menoa. Yhteinen koti sijaitsee Lapinjärvellä, mutta kuka osaakaan aavistaa mitä tämä yllätyksiä täynnä oleva pari seuraavaksi keksii...

Yhteiseloa oli kestänyt ystävien mukaan jo turhankin pitkään ja viimein he he houkuttelivat mukaan pitämään lomaa isolla porukalla Gran Canarian Playa del Inglésiin maaliskuun lopulla. Epäilyksemme heräsi heti ja siitähän se sitten lähti.

Anne ja Jari saapuivat limusiinillä lipuen pitkin Inglésin katuja Templo Ecumenicon kirkkoon. Skandinaavinen Templo Ecumenico sijaitsee Kasbahin ostoskeskuksen vieressä.

Ympärillä pyöri niin sukulaisia kuin ystäviä kuvaamassa, mutta näyttävä tulo ja upea hääpari keräsi katseita ja kuvaajia myös muista paikalla olevista ihmisistä, joten onnitteluja sateli niin saksaksi, ruotsiksi kuin espanjaksikin.

Itse vihkitilaisuus tapahtui suomeksi ja oli lytyt mutta kaunis. Pappi Esko Hautala Suomessa ollessaan asuu Lapualla.

Vihkimisen jälkeen hääpari nautti hetken tasaisesta kyydistä kun limusiini lipui katuja pitkin Maspalomasiin, jossa otettiin upeita "virallisia" kuvia. Kuvaamisen jälkeen oli katettu grilli-illallinen suomalais-espanjalaisittain Playa del Inglésissä suomalaisten omistamassa Kuparipannussa. Sieltä muuten saa sitten ihka-aitoa muusia ja lihapullia jos kotiruokaa on ikävä kesken loman.

Hääväki lähti kotia kohti keskiviikkona 1.4. ja hääpari jäi viettämään vielä ensimmäistä yhteistä lomaa aviopuolisoina. Joten onnea vielä kerran hääparille ja kiitos ikimuistoisesta juhlasta!