Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kannonkoskella nähty lentävä lehmä!

13.5.2009 Riitta Kytölä

Kannonkoskella kaikki on mahdollista! Se huomattiin rovastikunnan yhteisessä kehitysvammaisten kirkkopäivässä tiistaina 12.5.

Kannonkoskelle kokoontui yhteensä noin 150 iloista ihmistä, kehitysvammaisia ja heidän läheisiään, viettämään jokavuotista kehitysvammaisten kirkkopäivää. Osallistujia oli Kyyjärveltä, Karstulasta, Saarijärveltä, Kivijärveltä, Kannonkoskelta ja Pylkönmäeltä.

Päivä alkoi messulla Kannonkosken kirkossa, jossa saarnasi kehitysvammatyön pappi Maarit Nuopponen ja liturgina toimi Timo Kemppainen.

Messun jälkeen lähdettiin seurakunta talolle syömään. Ruokana oli hyvää makaronilaatikkoa ja kiisseliä. Ruuan jälkeen alkoi ohjelma. Saatiin kuulla monta hyvää laulua ja runoa. Saarijärviset pistivät koko joukon jumppaamaan ja metsästämään leijonaa.

Kesken juhlan saapui paikalle joku kannonkoskinen Piippolan vaari, joka oli kadottanut lehmänsä (vaari kuvassa oikealla!) , keinosiementäjäkin pyörähti oven suussa. Aikamme lehmää etsittyämme se sitten löytyikin, onneksi! Sillä oli siivet ja se lensi! Jos ette usko, kysykää keneltä tahansa mukana olleelta. Asialla oli noin 150 silminnäkijää! Että oli ne aikamoiset juhlat!

Ensi vuonna tavataan Karstulassa!