Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Lauantaina markkinoille

14.7.2009 Irma Mäkelä / Mediamyllärit ry

Lauantaina 18.7. alkaen kello 10 markkinahumua Kyyjärvellä.

Antero Mertaranta & Allstars ottavat kaiken irti 60- 70- luvun parhaista hiteistä. 20- pennin patjatson maailmanmestaruuskilpailu tuo jännitystä päivään sekä 20-pennin pajatson haastekilpailu. Tänä vuonna haastekilpailussa kisaavat Mertarannan, Kunnan, Järvi-Radion, Kylätalkkareiden ja Yrittäjien joukkueet. Päivän aikana voit myös  seurata Antero Mertarannan selostamaa kovantason pöytäjääkiekko-ottelua. Paloaseman pihassa palomiehet kisailevat vahvimman palomiehen tittelistä.

Eri yhdistykset tuovat värikästä lisäohjelmaa varsinaisen pääohjelman lisäksi. On arpajaisia, kahvitusta ja onnenpyörää.

Mediamylläreiden nurkalla voi käydä purkamassa liiat energiat halonhakkuuseen; työkaluna ehta Vipukirves. Hakatut halot arvotaan ja niitähän tulee kuin "Turusen hihasta"->siis riittävästi. Muutakin arvontaa on Mylläreiltä luvassa. Villiviinissäkin voi välillä käydä sammuttamassa janoa ja luikauttamassa karaokea.

Markkinamyyjiä on tietenkin paikalla, kun markkinoista on kyse, lapsille mm. pomppulinna ja ongintaa.
Markkinapaikkoja voi vielä varata lauantaille Anita Collinilta
numerosta: 041 548 2404
Koot: 4x4 50€
        8x4 100€
Mikäli löytyy kyyjärveläisiä halukkaita kirpputorimyyjiä heille paikat ovat ilmaisia,

Illalla sitten tanssitaan Rientolassa tanssiyhtye Amoroson tahdissa alkaen kello 20.00. Kylätalkkarit pystyttävät buffetin, josta voi ostaa kahvia ja virvokkeita. Liput tansseihin on 5€ ja tanssit järjestää Kyyjärven Yrittäjät ry.

Kaikki lauantaina markkinoille viettämään rattoisaa kesäpäivää.