Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyyjärvellä jännitys tiivistyy

17.7.2009 Matti Muukkonen

– kuka on ”musta hevonen”?

Kyyjärvellä huomenna järjestettävien markkinoiden yksi mielenkiintoisista kysymyksistä on se, kuka tulee pelaamaan kunnanjohtajaa vastaan Antero Mertarannan selostamassa pöytälätkäottelussa. Yrittäjäyhdistyksen puheenjohtajalta Jaakko A. Uusisalolta saatujen tietojen mukaan vastaan on todellakin tulossa ”musta hevonen”, jonka henkilöllisyyttä markkinoiden yhteydessä voidaan arvuutella. ”Vieläkään ei ole tietoa julkaistaanko ’mustan hevosen’ henkilöllisyyttä ollenkaan, vai jätetäänkö asia niin sanotusti hautumaan seuraaviin markkinoihin asti”, itsekin kyselyjen kohteeksi joutunut Uusisalo kertoo.

Kunnanjohtaja Matti Muukkonen on tietoinen kylällä vellovasta arvuuttelusta. ”Joku ehdotti, että vastaan tulisi poliitikko, joku taas arveli kyseessä olevan pöytälätkäammattilaisen. Myös yrittäjäpersoona Uusisaloa on ehdotettu useamman henkilön taholta”, Muukkonen kertoo. Hänen mukaansa on oikeastaan ihan sama kuka vastaan asettuu, sillä Kyyjärven ykköskentällä lähdetään voittoa hakemaan. ”Mielenkiinto kohdistuukin siihen, ketkä heitetään kentälle. Onko mukana vikkelä keskushyökkääjä Jouko Huumarkangas, ovela luottopakki Jari Lautanen, oikea laitahyökkääjä Ossi Tamminen vai vastuutetaanko peliä myös kunnallishallinnon kuningatar Maija Uusisalolle”, coachina toimiva Muukkonen aprikoi.

Ottelussa vastakkain ovat ”mustan hevosen” johtama kohujulkkisjoukkue ja kunnanjohtaja Matti Muukkosen johtama Kyyjärven Myllyttäjät, joka koostunee paikallispolitiikoista.

Lisätietoja: Jaakko Uusisalo, jaakko.uusisalo@pp.inet.fi, 0405297513 ja Matti Muukkonen, matti.muukkonen@kyyjarvi.fi, 050-3522394.