Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Koulujuttuja keskellä kesää

K. Tamminen/Perusopetus

Toukokuu vierähti tavanomaiseen tapaan hurjalla vauhdilla. Oli viimeisiä kokeita, ohjelmaharjoituksia, lavasteiden tekoa ja muuta kiirettä.

Vasta nyt lunastan lupaukseni tehdä Nyyssiin juttua parista toukokuun tapahtumasta viitosluokalla.

Kuun alkupuolella meillä oli mieluisa kutsu kävellä Myllyn tiloihin. Koiviston Erkki oli valmistanut meille asiantuntevan esityksen Suomen sodasta ja varsinkin Lintulahden taistelusta. Saimme seurata videolta esitystä tästä Kyyjärven kannalta tärkeästä taistelusta. Näimme myös pienoismallin Lintulahden seudusta tuohon aikaan. Kiitokset Erkille vaivannäöstä.

Luokkaretken luokkamme teki toukokuun loppupuolella. Polkupyöräilimme Kyyjärven keskustan tuntumassa toistakymmentä kilometriä, sääkin oli meille otollinen.  Opimme paljon oman paikkakuntamme yrityksistä, kun pääsimme tutustumaan Lindabiin ja Betsetiin. Entisajan asioihin pääsimme paneutumaan Honkalehdon kievarissa. Ruokailemassa kävimme Kotipitsassa. 

Sydämelliset kiitokset isännillemme/emännillemme Lindabissa, Kievarissa ja Betsetillä. Kotipitsa saa kunniamaininnan joutuisasta toiminnasta sekä herkullisista pitsoista.