Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Anna Ohranen siunattiin

Anna-Stiina Ohranen siunattiin lauanataina 5.9.2009 Kyyjärven kappelissa. Muistotilaisuus oli hautauksen jälkeen seurakuntasalissa.


Tyyne Viik siunattiin

Tyyne Viik siunattiin

30.6.2009 Jari Kuusi

Tyyne Viik Nurmijoelta saateltiin viimeiselle matkalle lauantaina 27.6. 2009. Siunauksen toimitti vs. kirkkoherra Jari Kuusi. Kanttorina toimi Minna Erkkilä.

Virkkakankaan hautausmaalle ja kappeliin oli kokoontunut omaisten, sukulaisten ja ystävien joukko saattelemaan äitiä, mummoa ja isomummoa tämän viimeiselle matkalle.


Tyyne Vilhelmiina Viik oli kuollessaan 87-vuotias. Hän oli syntynyt Kumpulan Jokelassa. Tyyne avioitui 1941 Onni Viikin kanssa. Puolisot raivasivat ja perustivat rintamamiestilan Nurmijoelle 1953, keskelle synkkää metsää. Tyyne ja Onni Viikillä on kaiken kaikkiaan neljä tytärtä, joista kaksi on jo nukkunut pois. Lisäksi jälkikasvua on karttunut tyttärien lasten kautta.

Muistotilaisuutta vietettiin Kivirannassa puheen, virsien, musiikkiesitysten ja adressien luvun merkeissä. Ikävää ja kaipausta sävytti kuitenkin toivo jälleen näkemisestä, joka on luvattu jokaiselle Kristukseen uskovalle. Itse Jeesus vakuuttaa meille: ..."jokaisella, joka näkee Pojan ja uskoo häneen, on ikuinen elämä. Viimeisenä päivänä minä herätän hänet."

Pyydämme Taivaan Isältä voimia ja lohdutusta Tyyne Viikin läheisille surun ja kaipauksen keskellä.