Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English


Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Nopolan Kylätalkkarien kuulumisia

6.7.2009 Janne Pulkkinen

Kesäkuu on takana ja paljon on jo tehty. Nurmikkoa on leikattu, laitureita asennettu ja raivaussahakin on laulanut. Paljon on vielä suunnitteilla.

Kysymyksiäkin on tullut ja niihin nyt muutama vastaus.

Minne tulee osuuskunnan myymälä?

Osuuskunnan myymälä tulee liikekeskukseen Kylätuvan kahvion vasemmalle puolelle, missä nyt on vaihtotori. Vaihtotori ei lakkaa, vaan siirtyy kahvion takana olevaan ns. entiseen leipomotilaan.

Jatkaako Kylätupa?

Kyllä. Koko tila on vuokrattu osuuskunnalle, mutta kunnan kanssa on sovittu että Kylätuvan kahvio jatkaa entisellään ja myös vaihtotori, koska Kylätuvan naisten työ on ollut merkittävä apu kylälle annettujen lahjoitusten muodossa.

Keiden tuotteita myydään tulevassa osuuskunnan kaupassa?

Osuuskunnan jäsenten. Eli kaikki halukkaat yksityiset ja yritykset voivat liittyä osuuskunnan jäseniksi ja näin saada omat tuotteensa myyntiin. Toistaiseksi emme ota valikoimiin tuore-elintarvikkeita. Osuuskunnan kaupan tuotevalikoima toimii myyntitiliperiaatteella, eli myydyistä tuotteista maksetaan toimittajalle ja osuuskunnalle pidätetään myyntiprovisio. Myytäviä tuotteita on jo tullut mukavasti. Muistattehan että osuuskunnan tuotteet tulevat myös nettikauppaamme.

Milloin myymälä avataan?

Tavoitteena on avata 17.7 perjantaina ensimmäisen kerran. Siitä lisää infoa lähempänä.

Kiitoksia hyvistä kysymyksistä, joita meille on tullut ja kysykää jatkossakin, kun jokin asia askarruttaa. Osuuskunnan toimintaan liittyvissä asioissa voitte lähestyä toiminnan vetäjää janne.pulkkinen@kyyjarvi.fi 044-459 7077 ja remontti ja pihatyötilauksissa ja tiedusteluissa työnjohtajaa hannu.aumanen@kyyjarvi.fi 044-459 7071.

Jos jäi jokin asia vielä mietityttämään, niin ota rohkeasti yhteyttä. Sähköpostiin vastaamme varmimmin ja puhelimeen aina kun ehdimme.

Kaunista kesää kaikille. Toivottaa osuuskunnan väki.