Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Nopolanewsin ensiesiintyminen Ranskassa

4.8.2009 Matti Muukkonen / Kuva: AT

Kyyjärven ylpeyden aihe Nopolanews sai ensi esiintymisensä Ranskassa tänään kunnanjohtaja Matti Muukkosen tavatessa Biarritzin kaupungin talousjohtajan.

Lyhyessa tapaamisessa keskusteltiin myös kunnallishallinnon haasteista Suomessa ja Ranskassa. Muukkosen mukaan tilaisuus sujui leppoisassa hengessä ja erityisesti "Nyyssi" herätti kiinnostusta. "Sanoinkin, etta mikäli he ovat halukkaita muuttamaan laadukkaan tiedotuslehtensä verkkomuotoon, voisimme ehka kehitellä yhteisprojektia myös Nopolanewsia hyödyntäen", Muukkonen kertoi illalla Andorrasta.

Kunnanjohtajan mukaan erityisesti Nopolanews, sen saamien palkintojen johdosta kiinnosti kaupunginjohtoa. "Tämä oli hyvä avaus, sillä tulevaisuudessa EU-hankkeissa edellytetään yhä enemmän kansainvälisyyttä ja nyt ainakin pää on auki. Vaihdoimme yhteystiedot ja katsotaan seuraako tulevaisuudessa mitään", Muukkonen toi esiin.

Hänen mukaansa toistaiseksi ei ole tarve keskustella mistään uusista ystävyyskuntasopimuksista, sillä perinteinen ystävyystoiminta lienee tiensä päässä. Nykyisin Kyyjarvellä on sopimus virolaisen Vönnun kanssa ystävyyskuntatoiminnasta. "Uusia kansainvalisiä kumppaneita haetaan varmastikin nimenomaan EU-hankkeisiin ja siinä suhteessa tuo hieman SoTe-kuntayhtyma-alueen yhteenlaskettua asukaslukua suurempi kaupunki voisi olla kiinnostava", Muukkonen kertoi.  Lisäksi hän huomauttaa kaupungin olevan todella kaunis ja aktiivisesti markkinoitu.

Kunnanjohtajan lomamatkan matkakertomusta voi seurata henkilokohtaisesta blogista: www.mattimuukkonen.fi/blogi  

Lisatietoja: Matti Muukkonen, matti.muukkonen@kyyjarvi.fi