Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kuntonyrkkeilyä Nopolan koulun salissa

15.9.2009 Reija Leppänen/ Pirkko Kotanen/ liikunta- ja vapaa-aikatoimi

Kuntonyrkkeilytreenit alkavat lokakuussa koulun salissa, mikäli mukaan ilmoittautuu tarpeeksi osallistujia.

Ajankohta on torstaisin klo 17-18 ja ohjaajana toimii Reija Leppänen. Tunti aloitetaan aina ilman hanskoja lämmittelyllä, jossa harjoitellaan lyöntien ja potkujen tekniikoita ja venytellään. Tämän jälkeen tehdään potku- ja lyöntisarjoja pareittain. Lyönnit ja potkut tehdään nyrkkeilyhanskoilla parin pitelemiin pistehanskoihin. Ketään ei siis mukiloida, vaan tarkoitus on kasvattaa kuntoa. Lopussa pidetään vielä yhteinen jäähdyttely ja venyttely.

Voit ottaa mukaan nyrkkeilemään oman parin, mutta myös ilman paria saa tulla, sillä parit tai kolmen hengen ryhmät muodostetaan joka kerta paikan päällä sen mukaan, montako osallistujaa on paikalla. Hyvä olisi kuitenkin, jos parin molemmat jäsenet olisivat suunnilleen samanpituisia. Mukaan pääsevät yli 13-vuotiaat, sekä miehet että naiset, eikä osallistujilla tarvitse olla aikaisempaa kokemusta nyrkkeilystä.

Kurssimaksu (sisältää hanskat) on noin 80€/ henkilö, riippuen osallistujamäärästä. Kurssimaksu suoritetaan käteisenä ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssimaksun maksaminen 24.9.2009 klo 17.00-18.00 liikuntasalilla infotilaisuuden yhteydessä. Tarvittavat välineet tilataan yhteistilauksella osallistujille ja ne ovat henkilökohtaisia. Välineet jäävät kurssin päätyttyä osallistujille.

Sitovat ilmoittautumiset @postilla nopolankoulu@kyyjarvi.fi tai Pirkko Kotanen 044-4597057 (7.00-18.00) 21.9.2009 mennessä. Kuntonyrkkeilyä on lokakuun alusta toukokuun alkuun, ei kuitenkaan koulun lomien aikana.

Kunnan  liikunta- ja vapaa-aikatoimi