Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Miksi MIX? :-)

Vapaaseurakunta ja helluntaiseurakunta ovat järjestämässä Kyyjärvellä lauantaille 21.11. MIX-päivää. Kyseessä on lastentapahtuma Aarteita Kätköstä, joka alkaa Nuopparilla kello 12:00.


Vuoden sato siunattiinSadonkorjuun juhlaTimo Hakanen ja Seniori-tiimi vierailevat SyysjuhlillaMikkelinpäiväHelluntaiseurakunnalla ei tilaisuutta 11.10.Kirkkoneuvosto pohti tulevaisuuteen

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Miksi MIX? :-)

27.10.2009 Mirjam Huotari

Vapaaseurakunta ja helluntaiseurakunta ovat järjestämässä Kyyjärvellä lauantaille 21.11. MIX-päivää. Kyseessä on lastentapahtuma Aarteita Kätköstä, joka alkaa Nuopparilla kello 12:00.

Menneenä viikonloppuna askarreltiin aarrekarttoja, joista kuva yllä. Lapset pääsevät siis etsimään aarretta monessa merkityksessä, niin kartalla kuin rakennetuissa toimintapisteissä, joita tulee olemaan viisi kappaletta: helmenkalastus, aarteita hernesaavissa, palikkatesti, ongelmanurkkaus ja onginta. Toimintapisteiden rinnalla on hiljainen tasanne, jonne lapsen on mahdollista mennä jakamaan oma rukousaiheensa jonkun aikuisen kanssa. Raamatun mukaan Jeesus otti vastaan lapsia, joten mekin haluamme antaa lapsille tilaisuuden, jos joku sitä haluaa.

Tarkoituksella haluamme jättää toimintapisteiden sisällön pikkuisen arvoitukseksi, jotta on jotain, mitä jännittää ;-) Toimintaosuuden lisäksi laulamme lasten kanssa ja käymme näytelmän muodossa läpi lyhyesti muutaman Raamatun aarrekertomuksen, sillä jokainen meistä on Jumalalle aarre ja meille taas on mittaamaton aarre se, että Hän tahtoo olla tekemisissä meidän kanssamme ja Jeesuksen tähden mekin voimme olla yhteydessä Hänen kanssaan :-)

Tapahtuma kestää kaiken kaikkiaan noin kolme tuntia ja vanhemmat saavat olla mukana, mutta varsinainen ohjelma on suunnattu lapsille. Toimintapisteiden monipuolisuuden ja Tapani Huotarin rapityksen pitäisi taata se, että päivällä on annettavaa lapsille vähintäänkin ikävälillä 6 - 12 vuotta, hyvin toimiessaan päivällä voi olla annettavaa vieläkin pienemmille ja isommille lapsille. Siispä ei sitten muuta kuin paikan päälle asiaa selvittämään :-) Varaathan mukaan tai lapsesi mukaan jotain lapselle mieluista naposteltavaa noin 2 euron edestä, sillä päivä päättyy yhteiseen herkutteluun, johon pöytä on kasattu lasten tuomista nyyttäritarvikkeista, joka oletettavasti on siis aika runsas ;-)