Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Hei, Sinä maaseudun palveluiden kehittäjä!

Sopimuksellisuus on toimintatapa, jossa pyritään ratkaisemaan alueen palvelutarpeita joustavasti paikallisesti sopien.Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Hei, Sinä maaseudun palveluiden kehittäjä!

28.8.2009 Juttuvinkki/Irma Mäkelä/Mediamyllärit

Sopimuksellisuus on toimintatapa, jossa pyritään ratkaisemaan alueen palvelutarpeita joustavasti paikallisesti sopien.

Se tarjoaa liiketoimintamahdollisuuksia yrityksille ja yhdistyksille sekä kunnalle mahdollisuuden lisätä alueen palveluita paikallisista lähtökohdista.

Sopimuksellisuus sopii hyvin mm. maisemanhoidon, hoivapalveluiden tai vapaa-ajan aktiviteettien järjestämiseen. Sopimuksellisuuskiertue II:n tavoitteena on kannustaa & opastaa teidän omissa palveluiden kehittämiseen liittyvissä suunnitelmissanne. Yksi kiertueen tilaisuuksista on Saarijärvellä ke 21.10.2009. Tässä linkissä on kutsu & ohjelma tilaisuuteen. Olet lämpimästi tervetullut! Myös ystäväsi tai yhteistyökumppanisi ovat tervetulleita, kutsu kannattaakin välittää heille. 

Lisätietoja sopimuksellisuudesta ja kiertueesta (mm. muut kiertuepaikkakunnat) löytyy osoitteesta www.sopimuksellisuus.info . Ilmoittautuminen Saarijärven tilaisuuteen päättyy ke 7.10, ja se onnistuu osoitteessa www.uwasa.fi/levon/ilmoittautumislomakkeet (klikkaa Saarijärven omaa lomaketta).

Heli Siirilä
Projektipäällikkö
Vaasan yliopisto / Levón-instituutti
PL 700
65101 VAASA
heli.siirila@uwasa.fi
(06) 324 8311, 044 0244 367