Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Edustajana Suomen Lasten Parlamentissa

Suomen Lasten Parlamentti kokoontui Helsingissä Lasten oikeuksien 20-vuotispäivänä 20.11. Jo edellisenä päivänä monien kuntien edustajat kokoontuivat saattajineen Helsingin kaupungintalon vastaanotolle. Arvioitiin, että perjantain parlamentti-istuntoon osallistui n. 600 lasta. Kyyjärveltä tilaisuuteen osallistui Hanna pois jäävänä edustajana. Pinja on uusi edustajamme ja Sofia on varaedustaja.


Poliisin vierailu koululla 19.11.2009Lapsen oikeuksien päivä 20.11Uusia kyyjärveläisiä!LöydettyMLL:n syyskokouksen päätöksiä -toimintaa lapsiperheilleLöydettyKilke 28.7. - 5.8.2010Seiskaluokan mukana JyväskylässäIsoisällä on navetta, siellä lehmä asustaa...HYVÄÄ ISÄNPÄIVÄÄ ISÄT JA PAPAT! Perhekahvila keskiviikkona 4.11. klo 10-12VERSO-koulutusta Kyyjärvellä

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

HYVÄÄ ISÄNPÄIVÄÄ ISÄT JA PAPAT!

Riitta Raivio 8.11.09

Meidän Isä kiva on
parrakas tai parraton.
Laiha taikka lihava,
meille hän on ihana.

Työssään aina touhuten,
autollansa ajellen,
tietä pitkin huristaa,
illoin syliin puristaa


 

Nopolan koulun eskarit ja eput ottivat varaslähdön isänpäivän vietossa, sillä torstaina eppujen luokkahuone alkoi täyttyä iloisista ”isäkäs”- vieraista. Pienet oppilaat nauttivat täysin rinnoin esiintymisestä. Onnittelulaulu isille kajahti reippaasti ja pääsivätpä miehenpuolet näyttämään kinkkaustaitojaankin yhdessä lasten kanssa. Niinhän siinä sitten kävi, että lapset ottivat murskavoiton haastekisassa isiä vastaan. Olikohan isien viimeistely mennyt vähän pieleen tai tuliko herkistelyvaihe liian viime tippaan? Oli niin tai näin, isät eivät pienistä hätkähdä. He ovat tottuneet kaikkeen, isiä kun ovat!

Juhlaohjelmassa käväistiin myös isän navetassa, jossa on monenlaisia eläimiä. Hienosti isät lähtivät tähänkin laululeikkiin mukaan. Täydet pisteet isille itsensä likoon laittamisesta!

Vauhdikkaan touhun päätteeksi kaikille oli luvassa täytekakkukahvit. Voi sitä iloa ja riemua, kun pienet koululaiset saivat nauttia juhlakahveista yhdessä isien kanssa. Kiitokset kaikille juhlaan osallistuneille ja vielä kerran PALJON ONNEA!