Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kuntalaisten toiveet kulttuurin ja vapaa-ajan palveluista

3.12.2009 Pirkko Kotanen/ kultturi ja vapaa-aikapalvelut

Kyyjärven kunnanhallitus on kokouksessaan jakanut hallituksen jäsenille vastuualueet joita tulisi kehittää yhdessä kuntalaisten kanssa. Kulttuuri ja vapaa-ajan palveluiden puolelta vastuuhenkilöksi on nimetty Pirkko Kotanen.

Kulttuuri ja vapaa-ajan palvelut käsittävät laajan alueen kunnan tarjoamista aktiviteeteista kuntalaisille. Tarjolla on nyt jo liikuntaa, kansalaisopiston piirejä, kirjastopalveluja, kulttuuripalveluja ja kerhotoimintaa peruskouluikäisille.  Nuorisopuolella tarjontaa on erilaisten tapahtumien, nuopparin avoimien ovien ja retkien merkeissä.

Löytyykö vielä kaikille ikäryhmille sopivaa tekemistä ja ajanvietettä? Kaipaisitko jotakin muuta mitä vielä ei ole osattu tarjota?  Tämän kyselyn tarkoituksena on kartoittaa kuntalaisten toiveita siitä, että mitä kulttuuri ja vapaa-ajanpalveluita toivoisit kunnassa olevan ja järjestettävän. Pyrkimyksenä on järjestää mahdollisimman erilaisia palveluja eri ikäryhmille.

Olemme yhteisesti jakaneet vastuualueita kuntalaisille/ viranhaltijoille. Vastuualueesta on lyhyt kirjoitus NopolaNews:ssä suluissa olevan painikkeen alla sekä kuntalaisille joulukuussa jaettavassa kuntatiedotteessa.

Vastuualueet/-henkilöt ja yhteystiedot:

Kirjasto ja kansalaisopisto (NopolaNews: vapaa-aika): Maarit Ohranen, maarit.ohranen@kyyjarvi.fi

Kulttuuri (NopolaNews: Kulttuuri): Tuula Eerola, tuula.eerola@kotinet.com

Liikunta (NopolaNews: Liikunta): Hannu Kalliojärvi, hannu.kalliojarvi@kyyjarvi.fi

Nuoret (peruskoulun päättäneet)( NopolaNews :Lapset ja nuoret): Katariina Rauma, kyyjarvi@4h.fi

Nuoret/oppilaskunta (peruskoululaiset) (NopolaNews: Lapset ja nuoret): Hanna Noponen, helmihanna@suomi24.fi tai Ville Saukko, ville.saukko@hotmail.com

Vastaa kyselyyn vain kerran joko sähköisesti tai paperiversiolla.  Kuntatiedotteen liitteenä oleva kysely toivotaan palautettavan Paletin aulassa olevaan punaiseen postilaatikkoon, kunnanvirastoon tai kirjastoon niiden aukioloaikoina. Kysely tulee palauttaa viimeistään 16.12.2009 mennessä.

Yhteystietonsa jättäneiden kesken suoritetaan arvontaan.

Kulttuuri  ja vapaa-ajan palveluiden vastuuhenkilö

Pirkko Kotanen pirkko.kotanen@kyyjarvi.fi  044-4597057