Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Ollaan Kimpassa

Kimppa-hankkeen 5. kumppanuuspöytä pe 27.11. Paletissa.



Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Ollaan Kimpassa

1.12.2009 T.Härkönen / sos.terv; kuvat Antero Huhtala

Kimppa-hankkeen 5. kumppanuuspöytä pe 27.11. Paletissa.

Miten tärkeää onkaan käydä vuoropuhelua tärkeistä asioista. Kimppa-hankkeen Helky Koskelan ja Tuija Seppäsen lisäksi "asiantuntijana" mukana oli myös Anu Kinnunen Saarikasta.

Kimppa-hankkeen  tavoitteena on eri toimintatahojen yhteistyön tiivistäminen haja-asutusalueiden ikääntyvien hyväksi. Innostuneessa keskustelussa oli mukana mm. Sotaveteraanien, Silmun, Kylätuvan, Kylätalkkareiden, Mediamylläreiden, Eläkeliiton ja Kotihoidon edustajia.

- Miten saada apua puhelimella? Sovittiin, että kotihoito laatii "lätkän", joka jaetaan jokaiselle. Muutenkin Kyyjärven omaa puhelinluetteloa kaivattiin. Muistatte varmaan sen keltaisen hiihtojaoston toimittaman v.2000 ja yrittäjien kokoonjuokseman 2004 sinisen. Kuka alkaisi päivittää uutta?

Anu Kinnunen esitteli Saarikan päiväkeskustoimintasuunnitelmia ikäihmisten aktivoimiseksi. Sovittiin, että keväällä järjestetään syksyn virkistyspäivän tapainen tilaisuus ikäihmisille. Keskusteltiin myös uudesta syksyllä voimaan tulleesta kuljetustuen mahdollisuudesta.

-Laitoshoito on joskus paras vaihtoehto, mutta se, mitä emme hyväksy, on laitosmaisuus! Saimmekin kotitehtäväksi miettiä keinoja, miten luoda, kehittää, edistää kodinomaisuutta ja hyvää henkeä.