Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Veetin ja Aatun kastejuhla kirkossa

Serkukset Leo Veeti Oliver Noponen ja Aatu Sakari Linna kastettiin Kyyjärven kirkossa kolmantena joulupäivänä 27.12.2009.


Herman Kosti Nikolai on seurakunnan uusi jäsen

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti ! 

Lauri Eliaksen kastejuhla

21.12.2009 Jari Kuusi

Lauri Elias Kuusi kastettiin Kinnulan pappilassa lauantaina 19.12. suuren läheisten joukon todistaessa tilaisuutta. Lauri on Annika ja Jarmo Kuusen esikoispoika, ja perhe asuu nykyään Kyyjärvellä.

Noin kolmenkymmenen hengen joukko kastevieraita oli koolla pappilan tilavassa salissa, kun Lauri Eliaksen pappa, Kinnulan seurakuntapastori Jari Kuusi kastoi pojanpoikansa Kristuksen kirkon ja Kyyjärven seurakunnan yhteyteen.
Vieraita tilaisuuteen oli tullut äiti-Annikan puolelta tämän kotikunnasta Lestijärveltä sekä myös Jalasjärveltä ja Oulaisista. Jarmo-isän sukua oli tullut juhlaan Tampereelta. Kummeiksi Annika ja Jarmo olivat pyytäneet Milla Vertasen Jyväskylästä, Joonas Markuksen Seinäjoelta, Annikan veljen Tapani Virkkalan ja tämän vaimon Leenan Jalasjärveltä sekä Jarmon veljen Jorma Kuusen Kinnulasta.

Lauri Elias syntyi 22.10. Seinäjoen keskussairaalassa. Annika ja Jarmo asuivat tuolloin Seinäjoella, jossa Jarmo työskenteli ja Annika opiskeli lähihoitajaksi. Muutto Kyyjärvelle, Jarmon entiseen kotikuntaan,  tapahtui marraskuun alussa, jolloin perhe asettui asumaan Lintupurolle. Jarmo työskentelee Kyyjärvellä Lindab-Kotopellin palveluksessa Annikan keskittyessä pikku-Laurin ja kodin hoitamiseen.

Onnelliset ja ylpeät Isovanhemmat Päivi ja Raimo Virkkala Lestijärveltä, Aija ja Jari Kuusi Kinnulasta sekä isomummut Aune, Erkki-puolisoineen, Lestijärveltä ja Leena Tampereelta sekä Annikan ja Jarmon sisaret, veljet ja ystävät toivottavat koko perheelle onnea ja Taivaan Isän siunausta!