Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Veetin ja Aatun kastejuhla kirkossa

Serkukset Leo Veeti Oliver Noponen ja Aatu Sakari Linna kastettiin Kyyjärven kirkossa kolmantena joulupäivänä 27.12.2009.


Herman Kosti Nikolai on seurakunnan uusi jäsen

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti ! 

Katso lisäkuvat   

Veetin ja Aatun kastejuhla kirkossa

27.12.2009 Olavi Vallivaara

Serkukset Leo Veeti Oliver Noponen ja Aatu Sakari Linna kastettiin Kyyjärven kirkossa kolmantena joulupäivänä 27.12.2009.

Leo Veeti Oliver Noponen syntyi Keski-Pohjanmaan Keskussairaalassa Kokkolassa 13.11.2009. Hän on Aino-Mari ja Jussi Noposen perheen kolmas lapsi, Juhanan ja Annin pikkuveli. Aatu Sakari Linna syntyi Mikkelin Keskussairaalassa 27.11.2009. Hän on Reeta ja Jarkko Linnan perheen toinen lapsi, Vernerin pikkuveli. Jussi Noponen ja Reeta Linna e. Noponen ovat lähtöisin Kyyjärveltä, Tuula ja Timo Noposen lapsia. Kasteet toimitti Kyyjärven khra Olavi Vallivaara, kanttorina oli Anna-Maria Koskelo ja tekstinlukijana: Lauri Noponen. Leo Veeti Oliverin kummeiksi oli kutsuttu: Kaija ja Jari Göös Seinäjoelta ja Lauri Noponen Kyyjärveltä. Aatu Sakarin kummeiksi oli puolestaan kutsuttu: Anna-Maria ja Jaakko Koskelo Kyyjärveltä sekä Heidi ja Markus Paajanen Helsingistä. Mukana olivat isovanhemmat Kyyjärveltä ja Perhosta sekä muita läheisiä. Veetistä tuli Kokkolan suomalaisen seurakunnan uusi jäsen ja Aatusta Pieksämäen seurakunnan uusi jäsen.

Kastejuhlaa jatkettiin Tuula ja Timo Noposen kodissa tarjoilun ja seurustelun merkeissä. Joulun tunnelma tuli lasten iloisista äänistä. Veeti ja Aatu olivatkin todellisia "joululahjoja". Toivotamme Onnea ja Siunausta Leo Veeti Oliverille ja Aatu Sakarille ja heidän perheilleen!