Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Keppi vai porkkana - hyvinvointia

7.1.2010 Tuula Härkönen / sos.terv.

Tule mukaan: vertaistukeen perustuva laihdutusryhmä aloittaa Kyyjärvellä.

Kokeilemme - tosissamme - päästä irti joutavista tavoistamme tai otamme uusia juttuja tavoiksemme; pyrimme luomaan kyyjärveläisen kotikutoisen mallin ohentumiseen.

Tavoitteena on 5-10%:n painonpudotus toukokuun loppuun mennessä: tosissamme iloisesti kannustaen ja uhkaillen.

Jos olet valmis mukaan tähän vakavaan leikkiin, tee "hakemus". Perustele, miksi haluat laihtua. Jos painoindeksisi on yli 25 ( paino jaettuna pituus/m xpituus/m = indeksi, esim. 75 kg : (1,65 cm x 1,65 cm)= 27.5), voit tulla mukaan sen lisäksi, että olet suhteellisen terve. - Kaiva mittanauha esiin ja tarkista, onko uumasi ihannemitoissa alle 84 cm (naiset), alle 90 cm (miehet). Jos lukema näyttää yli 90 senttiä (miehillä yli 100cm), sairastumisriskisi ns.kansantauteihin on selvästi kohonnut. Kyseessä on vertaistukeen perustuva laihdutus. Jokaisella taitaa olla tietoa riittämiin ja keinojakin, mutta ei saa itsestään irti. Nyt saa!!!!

Ryhmän tehokas ja sopiva koko lienee 10 - 15. Miten onnistumme - ja mehän onnistumme - antaa varmasti pontta laajentaa toimintaa.

Osoite on hyvinvointi(ät)kyyjarvi.fi  - Vain Tuula H pääsee postiin käsiksi. Uusisalon Anne on lupautunut vetäjäkaverikseni.

PS. 8.1. Osoite toimii nyt. Ilmoittaudu. Kerro myös, mitkä ajat ryhmätapaamiseen sopisivat juuri sinulle tai ainakin mitkä eivät.

PS. 10.1. Ryhmä on täynnä.